ΕΛΛΑΔΑ

Ένας Hall of Famer coach έρχεται στην Ελλάδα

Δύο σημαντικές προσωπικότητες του Αμερικανικού μπάσκετ έρχονται στην Ελλάδα με στόχο να βοηθήσουν όσα παιδιά ενδιαφέρονται να κυνηγήσουν το όνειρο μίας αθλητικής υποτροφίας στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ
Ένας Hall of Famer coach έρχεται στην Ελλάδα

Το Hoop Camp μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία για να υποδεχθεί στην Ελλάδα δύο «θρύλους» του Αμερικανικού μπάσκετ. Ο coach Bob Hurley, (Βραβείο ESPY Καλύτερου προπονητή, «Naismith Boy’s High School Coach of the Year»), ο οποίος από το 2010 είναι μέλος του «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame» και ο Πρόεδρος του μεγαλύτερου college recruitment camp των ΗΠΑ, του Hoop Group, Mr. Rob Kennedy έρχονται στην Ελλάδα για να προπονήσουν νεαρούς αθλητές και να τους εξηγήσουν τον τρόπο που μπορούν να διεκδικήσουν μία αθλητική υποτροφία στα Κολέγια της Αμερικής.

Στην πραγματικότητα σε αυτό το camp “παντρεύεται” ο αθλητισμός με το mentoring και την σωστή καθοδήγηση για σπουδές στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση

«Η Ελλάδα έχει αποδείξει πολλές φορές ότι αποτελεί μπασκετική δεξαμενή για τον κόσμο, καθώς έχει το know how για να παράγει αθλητές. Το Hoop Camp πιστό στις αρχές του να παρέχει πάντα την καλύτερη αθλητική κι εκπαιδευτική καθοδήγηση στους μαθητές/αθλητές που το εμπιστεύονται, δίνει μία μοναδική ευκαιρία σε όλους τους παίκτες ηλικίας 12 έως 18 ετών να προπονηθούν υπό τις οδηγίες ενός «θρύλου» του Αμερικάνικου μπάσκετ! Από τις 11 έως τις 14 Απριλίου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Deree (American College of Greece) το Hoop Camp διοργανώνει το «BOB HURLEY’S SKILLS CAMP» και καλεί όσους θέλουν να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία σε ένα προπονητικό πρόγραμμα επιπέδου NCAA, το οποίο θα είναι υπό την καθοδήγηση δύο εμβληματικών μορφών της Αμερικάνικης καλαθοσφαίρισης.

Για πρώτη φορά στα αθλητικά χρονικά της Ελλάδας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του coach BOB HURLEY, (Βραβείο ESPY Καλύτερου προπονητή, Naismith Boy’s High School Coach of the Year), ο οποίος από το 2010 είναι μέλος του «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame».

Ο Bob Hurley ήταν προπονητής στο St. Antony από το 1972 μέχρι το 2017, έχοντας κατακτήσει 28 πρωταθλήματα Πολιτείας και 4 Εθνικά, ενώ έχει στείλει περισσότερους από 150 αθλητές με πλήρη υποτροφία σε Division I Κολέγια, ενώ έξι εξ αυτών έγιναν NBA draft picks πρώτου γύρου. Οι προσωπικές διακρίσεις για τον ίδιο είναι εξίσου πολλές, καθώς έχει ανακηρυχτεί τρεις φορές USA Today National Coach of the Year, ενώ είναι μόλις ο τρίτος high school coach που γίνεται μέλος του Naismith Memorial Basketball Hall of Fame!

Οι… εκπλήξεις, όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς στις εγκαταστάσεις του Deree θα βρεθεί και ο Πρόεδρος του Hoop Group, Mr. ROB KENNEDY, ο οποίος θα μιλήσει με τους παίκτες και τους γονείς για όσα πρέπει να κάνουν για να γίνει το όνειρο μίας αθλητικής υποτροφίας σε ένα Αμερικανικό Κολλέγιο πραγματικότητα. Η διαδικασία που ακολουθείται, μύθοι κι αλήθειες, μικρά μυστικά, συμβουλές κι απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα θα βρεθούν στο επίκεντρο των ομιλιών του Προέδρου του Hoop Group που θα έχουν την μορφή mentoring για μικρούς και μεγάλους. Αξίζει να τονιστεί ότι το Hoop Group αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα college recruitment camp των ΗΠΑ και μεταξύ άλλων διοργανώνει το «Hoop Group Academic Elite», στο οποίο και φέτος (22-29/6) θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση με το Hoop Camp να θέτει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών για τα παιδιά του.

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών του camp (11-14/4) όλοι οι συμμετέχοντες θα κάνουν 20 ώρες προπόνησης στα πρότυπα και τις απαιτήσεις του Κολεγιακού μπάσκετ, θα λάβουν εκπαιδευτική καθοδήγηση από τον Πρόεδρο του Hoop Group, Mr. Rob Kennedy, θα έχουν ωριαίο Σεμινάριο για τον τρόπο προσέγγισης των Κολεγίων και ανάλυση όσων χρειάζονται για την υποβολή αίτησης στις εισαγωγικές εξετάσεις στα Κολέγια των ΗΠΑ, ενώ θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μία αθλητική υποτροφία από το Hoop Camp College για το Deree-The American College of Greece και θα υπάρχει καθημερινά διαθέσιμο μεσημεριανό γεύμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: http://hoopcamp.gr/event/bob-hurley-skills-camp-athens-greece/»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ένας Hall of Famer coach έρχεται στην Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.