Την ψήφο των διαιτητών θα διεκδικήσει η παράταξη του Χρυσόστομου Σχινά, όπως γνωστοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου (09/06). Η ανακοίνωση: «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον μεγαλύτερο σύνδεσμο διαιτητών καλαθοσφαίρισης της χώρας και με πραγματική αγάπη για το άθλημα που υπηρετούμε, αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε για πρώτη φορά από κοινού την ψήφο των συναδέλφων μας διαιτητών στις...

Την ψήφο των διαιτητών θα διεκδικήσει η παράταξη του Χρυσόστομου Σχινά, όπως γνωστοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου (09/06).

Η ανακοίνωση:

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον μεγαλύτερο σύνδεσμο διαιτητών καλαθοσφαίρισης της χώρας και με πραγματική αγάπη για το άθλημα που υπηρετούμε, αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε για πρώτη φορά από κοινού την ψήφο των συναδέλφων μας διαιτητών στις επερχόμενες εκλογές.

Για να συνδιαμορφώσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τους διαιτητές με διαφάνεια, σοβαρότητα και επαγγελματική κατοχύρωση.

Η σιωπηρή πλειοψηφία των διαιτητών της Αθήνας απορρίπτει τις μάχες του παρελθόντος και προσδοκά αξιοκρατία και ίσες ευκαιρίες.

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος της χώρας χρειάζεται όραμα, ανανέωση και επανεκκίνηση.

Ξεκινάμε!

Με τιμή,

Σχινάς Χρυσόστομος

Ζακεστίδης Κωνσταντίνος

Μαραμής Ιωάννης

Μηλαπίδης Νικόλαος

Μπίκας Βασίλειος

Στρέμπας Κωνσταντίνος

Φραγκούλη Όλγα»