×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σχορτσανίτης: «Πιθανώς δεν θα συνεχίσω να παίζω»


Αλέξανδρος Κωτάκης

Σχορτσανίτης: «Πιθανώς δεν θα συνεχίσω να παίζω»


Να βάλει τέλος στην καριέρα του, έχει σχεδόν αποφασίσει ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην ισραηλινή ιστοσελίδα «Israel Hayom».

Έτσι μετά από περίπου 20 χρόνια στα παρκέ, ο Σχορτσιανίτης, είναι κοντά στο να κρεμάσει τα παπούτσια του.

«Πιθανώς δεν θα συνεχίσω να παίζω. Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε νωρίς, οπότε είχα πολύ χρόνο να το σκεφτώ και να προσαρμοστώ στη νέα κατάσταση. Ακόμα το σκέφτομαι, αλλά πιθανώς δεν θα παίξω άλλο. Είχα μια καριέρα 20 χρόνων, οπότε είμαι καλά με αυτό», είπε αρχικά ο 35χρονος πλέον «Σόφο».

Για το αν μπορούσε να καταφέρει περισσότερα, σχολίασε: «Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Φυσικά, όταν είσαι σε μια κατάσταση, που ξέρεις το αποτέλεσμα, ξέρεις τι θα μπορούσες να έχεις κάνει καλύτερα. Πιστεύω πως θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο και είμαι ευλογημένος που ήμουν μέρος σπουδαίων ομάδων και συνάντησα υπέροχους ανθρώπους. Είχα μια φοβερή καριέρα. Πολλοί το καταλαβαίνουν και είμαι χαρούμενος με τα παιχνίδι που έπαιξα, που κέρδισα και τους ανθρώπους που γνώρισα. Ήταν ωραία και δεν μετανιώνω για τίποτα».

Για την εμφάνισή του με 14 πόντους κόντρα στην εθνική ΗΠΑ, ανέφερε: «Όλοι στην Ελλάδα είναι τρελοί με το άθλημα. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα πιο σημαντικά στην ιστορία της ομάδας μας και είμαι χαρούμενος που ήμουν κομμάτι του. Ακόμα και σήμερα, κάποιες φορές βλέπω αυτό το παιχνίδι».

Όσο για το τι είναι αυτό που θα ήθελε να κάνει, μόλις αποσυρθεί; «Θα μου άρεσε να δουλέψω με νέα παιδιά. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ελλάδα και θέλω να είμαι εκείνος που θα τους βοηθήσει και θα τους εξελίξει», κατέληξε ο Σχορτσανίτης.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras