ΕΟΚ

Η ΕΟΚ ευχαρίστησε την τοπική κοινωνία της Ξάνθης για τη φιλοξενία και για τη διοργάνωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η ΕΟΚ θέλει να φέρει πιο κοντά το μπάσκετ στην επαρχεία και για αυτό το λόγο η Εθνική Γυναικών έδωσε τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της για παράθυρα του Eurobasket 2023.

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση και ευχαρίστησε την τοπική κοινωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η πρώτη προκριματική υποχρέωση της Εθνικής Γυναικών για το Ευρωμπάσκετ 2023 στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Οχι μόνο στο αγωνιστικό μέρος, με τις δύο νίκες επί Μεγάλης Βρετανίας και Πορτογαλίας, αλλά και στο οργανωτικό με την διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα και των παράλληλων δράσεων στην Ξάνθη.

Η διοίκησης της ΕΟΚ θέλει να ευχαριστήσει για την άψογη οργάνωση και συνεργασία, τον Δήμαρχο Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Εμμανουήλ Φανουράκη, τον Αντιδήμαρχο για θέματα αθλητισμού Μπεκίρ Ογλού Σουά, όπως και όλους τους συνεργάτες τους από την Δημοτική Αρχή, όλο το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου «Φίλιππος Αμοιρίδης» και των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου που συμμετείχαν στην προετοιμασία του αγώνα, καθώς και τα ξενοδοχεία Zita Palace, Chalet και Elisso για την φιλοξενία των αποστολών και των συντελεστών των αγώνων.

Ενα ξεχωριστό «ευχαριστώ», δικαιούται και ο φίλαθλος κόσμος της πόλης που αγκάλιασε την Εθνική, συμπαραστάθηκε με θέρμη και έδειξε την αγάπη του για το άθλημα και την επιθυμία του να βλέπει από κοντά τέτοιους αγώνες».