ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Εθνική Σερβίας: Στις κλήσεις του Κοκόσκοφ ο Νέντοβιτς

Η Εθνική Σερβίας κινείται σε ρυθμούς Προολυμπιακού τουρνουά και ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία.

Εθνική Σερβίας
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Εθνική Σερβίας κινείται σε ρυθμούς Προολυμπιακού τουρνουά και ο Ίγκορ Κοκόσκοφ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Η Εθνική Σερβίας θα είναι η οικοδέσποινα στο Προολυμπιακό τουρνουά του Βελιγραδίου (29/6- 4/7) και ο Ίγκορ Κοκόσκοφ επέλεξε τους παίκτες που θα έχει μαζί του στην προετοιμασία. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος ωστόσο έχει καιρό να πατήσει παρκέ.

Οι παίκτες που κάλεσε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε είναι οι εξής: Τεόντοσις, Γιόβιτς, Μίσιτς, Αβράμοβιτς, Μπογκντάνοβιτς, Άντζουσιτς, Γιάραμαζ, Λάζιτς, Κάλινιτς, Λούτσιτς, Ντόμπριτς, Μπιέλιτσα, Νταβίντοβατς, Πετρούσεφ, Ίλιτς, Μιλουτίνοφ, Μαριάνοβιτς, Ραντούλιτσα, Σμαΐλαγκιτς, Γκούντουριτς, Γιόκιτς, Ποκουσέφσκι, Μαρίνκοβιτς και Νέντοβιτς.

Στο Προολυμπιακό του Βελιγραδίου συμμετέχει η Δομινικανή Δημοκρατία, οι Φιλιππίνες, το Πουέρτο Ρίκο, η Ιταλία και η Σενεγάλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασιλακόπουλος: «Ενήργησε αντισυνταγματικά ο Αυγενάκης»

Και ο Γαλατσόπουλος πανηγυρίζει και θριαμβολογεί…

Exit mobile version