ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Πρόβλημα με Καλτσίδου στην Εθνική Γυναικών

Χωρίς τη Στέλλα Καλτσίδου θα συνεχίσει την προετοιμασία της εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, καθώς η έμπειρη φόργουορντ αντιμετωπίζει τραυματισμό. Η 35χρονη Ελληνίδα ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο. Έτσι, έπειτα από τη συνεννόηση του προπονητικού και του ιατρικού επιτελείου του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αποφασίστηκε η Καλτσίδου να επιστρέψει στην Αθήνα ώστε να αρχίσει εντατική...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Χωρίς τη Στέλλα Καλτσίδου θα συνεχίσει την προετοιμασία της εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, καθώς η έμπειρη φόργουορντ αντιμετωπίζει τραυματισμό.

Η 35χρονη Ελληνίδα ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο. Έτσι, έπειτα από τη συνεννόηση του προπονητικού και του ιατρικού επιτελείου του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αποφασίστηκε η Καλτσίδου να επιστρέψει στην Αθήνα ώστε να αρχίσει εντατική θεραπεία και να προσπαθήσει έτσι να προλάβει να είναι έτοιμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Τενερίφης.

Έτσι, η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά συνεχίζει την προετοιμασία της στα Γιάννενα χωρίς την 35χρονη φόργουορντ. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Γυναικών αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη (22/08).

Αποκλείστηκαν τέσσερις Ιάπωνες μπασκετμπολίστες λόγω αγοραίου έρωτα

Συνέτριψαν την ΠΓΔΜ οι Κορασίδες

Τόλιας: «Παλέψαμε από την αρχή ως το τέλος»

Exit mobile version