ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Βαγγέλης Λιόλιος: Συνάντηση με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Όπως σας έχουμε αναφέρει ήδη οι συνθήκες είναι ευνοϊκές προκειμένου να αγωνιστούν παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού κόντρα στην Τουρκία

Τη διαδικασία ώστε να εμφανιστεί ισχυρή Εθνική ομάδα τουλάχιστον στον έναν αγώνα κόντρα στην Τουρκία, κινεί ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος σύμφωνα με πληροφορίες.
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Βαγγέλης Λιόλιος κινεί τη διαδικασία ώστε να εμφανιστεί ισχυρή Εθνική ομάδα τουλάχιστον στον έναν αγώνα κόντρα στην Τουρκία σύμφωνα με πληροφορίες.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Βαγγέλης Λιόλιος θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού προκειμένου να εξασφαλιστεί η παρουσία παικτών τους ενόψει των αναμετρήσεων με την Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ, τουλάχιστον για τον αγώνα της Τουρκίας, στις 28/2 δεν υπάρχει κάτι που να εμποδίζει τη συμμετοχή πράσινων κι ερυθρόλευκων παικτών. Η Basket League θα έχει ήδη διακοπεί ενώ εκείνη την ημερομηνία καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει κάποιο εξ αναβολής αγώνα στην Euroleague.

Ας τα δούμε όμως αναλυτικά.

Ο Ολυμπιακός έχει να παίξει στις 24 Φεβρουαρίου εντός έδρας με την Αρμάνι Μιλάνο ενώ ο επόμενος αγώνας του είναι στις 4 Μαρτίου στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ στις 25/2 και στη συνέχεια στις 4 Μαρτίου υποδέχεται το Μιλάνο.

Σε κάθε περίπτωση, ο δρόμος φαίνεται ανοιχτός και οι δύο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας ασφαλώς κι ενδιαφέρονται για την Εθνική ομάδα που χωρίς δεύτερη κουβέντα αποτελεί τη βιτρίνα του αθλήματος. Κι ασφαλώς πρέπει να την προστατεύουμε και να τη φροντίζουμε.

Απ’ εκεί και πέρα το αν κάποια από τις δύο ομάδες θα θελήσει να ενισχύσει την Εθνική ομάδα και στον πρώτο αγώνα (25/2) που θα γίνει στα Ανω Λιόσια είναι δικό της θέμα.

Είναι πολύ σημαντικό πάντως να παρουσιαστεί μια δυνατή ομάδα στους αγώνες αυτούς καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα αποτελέσματα μεταφέρονται στη δεύτερη φάση όπου και θα κριθούν τα τελικά εισιτήρια για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Αναμένεται με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα από τη συνάντηση που θα γίνει και φυσικά όλοι είναι βέβαιοι ότι θα ακούσουν τα καλύτερα νέα.

 

 

Exit mobile version