ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μονακό

Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στη Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός επί της Μονακό με 88-63 για την 21η αγωνιστική.

Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στη Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός επί της Μονακό με 88-63 για την 21η αγωνιστική.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε τη Μονακό με 88-63, προκάλεσε «παράνοια» στο Twitter, και αν συνεχίσει έτσι, ναι μπορεί να πάει στο final-4! Δείτε τα αποτελέσματα της Euroleague και το πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά το πρώτο μισό της 21ης αγωνιστικής.

Οσον αφορά το τριφύλλι βελτίωσε το ρεκόρ του στο 13-8 (όπως ακριβώς και η Φενέρμπαχτσε του Σάρας) και παραμένει σταθερά στην 4άδα της κορυφής. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει απολογισμό 11 νίκες και 9 ήττες ενώ την Παρασκευή (12/1, 21:30) θα αντιμετωπίσει τη Μπασκόνια επί ισπανικού εδάφους.

Από εκεί και πέρα, έστω και στην παράταση, λύγισε τη Μπάγερν Μονάχου με 98-91 στην Τουρκία, έχοντας σε φοβερή μέρα τον Σκότι Γουίλμπεκιν με 30 πόντους και 6/10 τρίποντα!

Εξάλλου εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου με 76-62 στο Μιλάνο, έχοντας καλύτερο παίκτη τον Ρόκας Γκεντράιτις με 22 πόντους.

Τέλος η Ρεάλ δυσκολεύτηκε πολύ στη Μαδρίτη απέναντι στην εξαιρετική Βαλένθια, όπως όμως και απέναντι στην Εφές, οι Μαδριλένοι επικράτησαν στην παράταση με 96-86. Φοβερός και τρομερός Ταβάρες με 18 πόντους και 19 ριμπάουντ, ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων ο ο Μπράντον Ντέιβις είχε 19 πόντους.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής της Euroleague

Πέμπτη 11/1:

Παρασκευή 12/1:

Βαθμολογία Euroleague

 

Exit mobile version