EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ξέρω τι έκανες…

Το Sportime παρουσιάζει τα πεπραγμένα στην καριέρα των παικτών του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και των «ερυθρόλευκων» κόντρα στους «πράσινους»
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ξέρω τι έκανες…

Σε κάτι παραπάνω από 24 ώρες στο ΟΑΚΑ θα γίνει το πρώτο τζάμπολ «αιωνίων» στην φετινή χρονιά, στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας και φυσικά όλοι περιμένουν με ενδιαφέρον κι αγωνία, όπως πάντα, αυτή την μεγάλη αναμέτρηση.

Για κάποιους θα είναι η πρώτη φορά… Για κάποιους άλλους θα είναι η πρώτη φορά… με διαφορετική φανέλα (όπως π.χ. για τον Παπαπέτρου). Για άλλους δεν θα είναι η πρώτη φορά με διαφορετική φανέλα (π.χ. Σπανούλης, Βουγιούκας, Λοτζέσκι, Μπόγρης)…

Η έρευνά μας έπιασε το τι έχουν κάνει οι νυν παίκτες του Παναθηναϊκού στην καριέρα τους (με όλες τις ομάδες τους δηλαδή) κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και το αντίθετο: Τι έχουν κάνει δηλαδή οι παίκτες του Ολυμπιακού με όλες τις ομάδες τους κόντρα στον Παναθηναϊκό…

Κόντρα στον Ολυμπιακό, περισσότερους αγώνες έχει δώσει ο Τόμας (13) με Μακάμπι, Εφές και Μπαρτσελόνα. Μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων έχει ο Λάγκφορντ με 22,4 ως παίκτης της Χίμκι, της Μακάμπι, της Αρμάνι και της Ούνικς.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό περισσότερους αγώνες έχει δώσει ο Πρίντεζης (8) ως παίκτης του Ολυμπιακού και της Μάλαγα. Μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων έχει ο Σπανούλης με 14,5.

Σε ό,τι αφορά τους προπονητές ο Τσάβι Πασκουάλ έχει 17 αγώνες με ρεκόρ 9-8 κόντρα στον Ολυμπιακό ως κόουτς της Μπαρτσελόνα και του Παναθηναϊκού, ενώ τους ίδιους αγώνες, αλλά με ρεκόρ 8-9 έχει ο Ντέιβιντ Μπλατ κόντρα στους «πράσινους» ως κόουτς της Μακάμπι, της Εφές, της Μπένετον Τρεβίζο και της Νταρουσάφακα.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αυτοί σφυρίζουν στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Αγώνα δρόμου ο Στρέλνιεκς

Euroleague: Ο Καλάθης σταθερά Νο1 στις ασίστ (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ξέρω τι έκανες…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College