EUROLEAGUE

Αταμάν: «Ο Μίσιτς έκανε καταπληκτική δουλειά»

Η Εφές με τον Μίτσιτς σε μεγάλη βραδιά πήρε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στο παρκέ. Αρχικά ο Αταμάν δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου: «Νομίζω πως βελτιωθήκαμε στην άμυνα μετά την είσοδο του Μπαλμπάι. Στην αρχή είχαμε προβλήματα στην πικ εν ρολ άμυνα, δεχτήκαμε πόντους...

Εργκίν Αταμάν- Εφές
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Εφές με τον Μίτσιτς σε μεγάλη βραδιά πήρε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στο παρκέ.

Αρχικά ο Αταμάν δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου: «Νομίζω πως βελτιωθήκαμε στην άμυνα μετά την είσοδο του Μπαλμπάι. Στην αρχή είχαμε προβλήματα στην πικ εν ρολ άμυνα, δεχτήκαμε πόντους από τον Παπαπέτρου. Στην επίθεση έλειπε ο Λάρκιν, χτύπησε ο Μπομπουά. Ο Μίσιτς έκανε καταπληκτική δουλειά, είχαμε τρεις ψηλούς και έπρεπε να κάνουμε συγκεκριμένο ροτέισον. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς, είναι η πρώτη μετά από 14 χρόνια εδώ. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Αποκτήσαμε εμπειρία από πέρσι, είχαμε σταθερά απουσίες. Κάναμε εξαιρετική σεζόν όμως. Έχουμε την εμπειρία και δεν τα παρατάμε ποτέ. Σίγουρα είναι πιο άνετο να παίζουμε με όλους τους παίκτες μας, αλλά είμαστε δυνατοί πνευματικά».

Exit mobile version