EUROLEAGUE

Μπερτομέου: Απόψε στο ΟΑΚΑ, αύριο στο ΣΕΦ

Ο Τζόρντι Μπερτομέου εδώ και μερικές βρίσκεται στην Ελλάδα και θα βρεθεί σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ για τους αγώνες της 29ης αγωνιστικής της Euroleague του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αντίστοιχα.  Ο CEO της Euroleague θα παραβρεθεί στο Παναθηναϊκός- Μακάμπι και το Ολυμπιακός– Ζενίτ (12/3, 21:00)και είχε συναντήσεις με τους ιθύνοντες των ομάδων σχετικά με ζητήματα...

Μπερτομέου-Euroleague
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Τζόρντι Μπερτομέου εδώ και μερικές βρίσκεται στην Ελλάδα και θα βρεθεί σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ για τους αγώνες της 29ης αγωνιστικής της Euroleague του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αντίστοιχα. 

Ο CEO της Euroleague θα παραβρεθεί στο Παναθηναϊκός- Μακάμπι και το Ολυμπιακός– Ζενίτ (12/3, 21:00)και είχε συναντήσεις με τους ιθύνοντες των ομάδων σχετικά με ζητήματα οικονομικής φύσης. Ακόμη ο Μπερτομέου είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας του Τελ Αβίβ που βρίσκονται στη χώρα μας για το παιχνίδι με τους «πράσινους».

Ο Καταλανός έχει ξεκινήσει κύκλο επαφών με τις ομάδες σε μια προσπάθεια να τεθούν επί τάπητος τα φετινά προβλήματα που έχει επιφέρει η λαίλαπα του κορονοϊού και να αρχίσει να χαρτογραφείται κάπως η νέα αγωνιστική περίοδο ειδικά στο οικονομικό κομμάτι, που όχι «καίει», αλλά «τσουρουφλίζει» τους συλλόγους της Euroleague.

 

Exit mobile version