EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε- Μακάμπι 77-78: Με υπογραφή Σφαιρόπουλου (vid)

Φενέρμπαχτσε- Μακάμπι 77-78:Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ κατάφερε να αποδράσει από την Τουρκία κόντρα στη Φενέρμπαχτσε με 77-78. Οι γηπεδούχοι ενώ πάλεψαν για τη νίκη και ενώ είχαν την ευκαιρία να πάρουν το παιχνίδι δεν τα κατάφεραν. Έτσι, η Φενέρ έφτασε στο 11-13, ενώ η Μακάμπι με...

Φενέρμπαχτσε- Μακάμπι
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Φενέρμπαχτσε- Μακάμπι 77-78:Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ κατάφερε να αποδράσει από την Τουρκία κόντρα στη Φενέρμπαχτσε με 77-78. Οι γηπεδούχοι ενώ πάλεψαν για τη νίκη και ενώ είχαν την ευκαιρία να πάρουν το παιχνίδι δεν τα κατάφεραν.

Έτσι, η Φενέρ έφτασε στο 11-13, ενώ η Μακάμπι με μια “παλικαρίσια” νίκη στο 16-8 (νίκες- ήττες) και βρίσκεται στην 5 θέση της Euroleague. 

Οι γηπεδούχοι με έμφαση κυρίως στην περιφερειακή τους άμυνα πάλεψαν όμως δεν τα κατάφεραν. Για την ομάδα του Ομπράντοβιτς ξεχώρισαν αρκετοί παίκτες. Πρώτος απ’όλους ήταν ο Ντέρικ Γουίλιαμς με 22 πόντους.

Ακολούθησαν και οι Νικόλα Κάλινιτς με Κώστα Σλούκα οι οποίοι σημείωσαν έκαστος από 18 πόντους. Αξιόλογη βέβαια ήταν και η προσπάθεια του Γιαν Βέσελι  που αποτέλεσε πολύτιμη βοήθεια πετυχαίνοντας 12 πόντους και μαζεύοντας 8 ριμάουντ.

Οι φιλοξενούμενοι με “δήμιο” τον Οθέλο Χάντερ  κατάφεραν να αποδράσουν από το Ülker Sports Arena με μια σπουδαία εμφάνιση. Ο Αμερικανός ψηλός έχει τον πρώτο λόγο αφού με το καλάθι του 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Παράλληλα, πέτυχε 13 πόντους προσφέροντας μεγάλη ενέργεια. Εξίσου πολύτιμη βοήθεια με μεγάλη ενέργεια που έβγαλε στο παρκέ προσέφερε ο νεαρός Αβτίγια με 13 πόντους και κάποια κρίσιμα καλάθια.

Αξιοσημείωτη ήταν και η εμφάνιση των Έισι και Τζάκσον με 11 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Δείτε εδώ το καλάθι που έκρινε το Φενέρμπαχτσε- Μακάμπι και το τρομερό σύστημα από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο:

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 40-41, 63-64, 77-78

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ομπράντοβιτς): Νάναλι 2, Βέστερμαν 3 (1), Κάλινιτς 18 (2), Σλούκας 18 (2), Ντε Κολό 2, Γουίλιαμς 22 (1), Τόμας, Βέσελι 12, Ντατόμε,

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Σφαιρόπουλος): Μπράιαντ 7 (1), Γουίλμπεκιν, Έισι 11 (1), Ρέινολτς 2, Καλογιάρο 8, Χάντερ 13 , Σάντι Κοέν, Αβντίγια 13 (3), Τζάκσον 12 (1), Ντόρσεϊ 8 (1), Τζέικ Κοέν 2, Στάνταμαϊρ 2

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version