EUROLEAGUE

Ιτούδης: «Κανείς δεν μπορεί να μας υποτιμήσει»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μετά τη μεγάλη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί του Παναθηναϊκού, μίλησε στο flash interview της Euroleague για την εικόνα της ομάδας του στο παρκέ. Αναλυτικά ο Ιτούδης δήλωσε: «Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου έπαιξαν πολύ σκληρά. Αντιμετωπίσαμε μια σκληρή ομάδα με κίνητρο. Και οι δύο ομάδες θέλαμε τη νίκη. Εμείς πρέπει...

Ιτούδης- Ρωσία
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Δημήτρης Ιτούδης μετά τη μεγάλη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί του Παναθηναϊκού, μίλησε στο flash interview της Euroleague για την εικόνα της ομάδας του στο παρκέ.

Αναλυτικά ο Ιτούδης δήλωσε: «Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου έπαιξαν πολύ σκληρά. Αντιμετωπίσαμε μια σκληρή ομάδα με κίνητρο. Και οι δύο ομάδες θέλαμε τη νίκη. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Τα ριμπάουντ ήταν ένας από τους παράγοντες.

Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Η ομάδα μου ήταν πολύ καλή και πάλεψε. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε κάποια παιχνίδια που δεν κερδίσαμε όπως με την Εφές και την Μπαρτσελόνα, όμως είμαστε σε καλό δρόμο. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας υποτιμήσει».

Exit mobile version