Νίκολα Μιλουτίνοφ- ΤΣΣΚΑ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι εκτός δράσης, μιας και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και μίλησε για το πως ένιωσε όταν πήρε τα αποτελέσματα. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παραχώρησε συνέντευξη στην Ισραηλινή Walla και μίλησε για την εμπειρία του που νόσησε από κορονοϊό , αλλά και για το πως βλέπει μια «φούσκα» στα πρότυπα του ΝΒΑ. Αρχικά ο...

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι εκτός δράσης, μιας και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και μίλησε για το πως ένιωσε όταν πήρε τα αποτελέσματα.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παραχώρησε συνέντευξη στην Ισραηλινή Walla και μίλησε για την εμπειρία του που νόσησε από κορονοϊό , αλλά και για το πως βλέπει μια «φούσκα» στα πρότυπα του ΝΒΑ.

Αρχικά ο Σέρβος σέντερ τόνισε: «Δεν είχα συμπτώματα και όταν πήρα τα θετικά αποτελέσματα φοβήθηκα πολύ. Ένιωθα χάλια, αλλά ακόμα και όταν ήμουν μόνος, δεν ήμουν μόνος. Το ιατρικό σταφ της ομάδας ήταν μαζί μου όλη την ώρα. Έχω μείνει σπίτι για μία εβδομάδα και θέλω σαν τρελός να βγω έξω».

Παράλληλα, σε ερώτηση για το αν μια «φούσκα» θα βοηθούσε την Euroleague τόνισε «Δεν πιστεύω ότι μια φούσκα θα είναι κάτι εύκολο. Θα απαιτηθούν τεράστια έξοδα από τις ομάδες και την Euroleague. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι εφικτό μακροπρόθεσμα. Φαίνεται αδύνατο να αποφευχθεί η εξάπλωση. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι δεν επιδεινώνεται η κατάσταση ώστε να φτάσουμε σε ακύρωση αγώνων».