EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: «O γνωστός Ολυμπιακός κι ας δείχνει αλλαγμένος»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια , με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς να τονίζει οτι οι Πειραιώτες παραμένουν μια ομάδα που δεν τα παρατά ποτέ.

Περάσοβιτς: «Γνωστός ο Ολυμπιακός κι ας δείχνει αλλαγμένος»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ομάδα με ίδια φιλοσοφία έχει παραμείνει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ενόψει της αναμέτρησης με τη Μπασκόνια την Παρασκευή (25/10, 22:00) – 4η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Κροάτης τεχνικός τόνισε ότι οι Πειραιώτες παίζουν δυνατά και δεν τα παρατούν ποτέ, ενώ ξεχώρισε τους Σπανούλη, Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ψάχνοντας, μάταια, τον επόμενο… Έισι Λο

Αναλυτικά όσα ο Περάσοβιτς είπε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου: «Έίναι ο γνωστός Ολυμπιακός κι ας δείχνει αλλαγμένος. Είναι αυτός που παίζει δυνατά και δεν τα παρατά ποτέ. Ξεχωρίζουν οι Έλληνες Πρίντεζης, Σπανούλης, Παπανικολάου κι ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος είναι μεν Σέρβος, αλλά παίζει στην Ελλάδα τόσα χρόνια. Έχει πολλούς καινούριους Αμερικανούς στο ρόστερ, ενώ μπορεί να υπογράψει κι άλλους».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται μόνο στην Ευρώπη… «Δεν ξέρω αν είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα πως δεν παίζει στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Έχει πολύ χρόνο να προετοιμαστεί για την Euroleague και δεν υστερεί σε πρόσωπα και ποιότητα. Δεν έχει αλλάξει το παιχνίδι του. Σκληρή άμυνα, η μπάλα στον Σπανούλη, παιχνίδι στο low post με τον Πρίντεζη ή pick and roll με τον Σπανούλη, ενώ υπάρχει κι ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος από τους καλύτερους ψηλούς στην Euroleague και το μέλλον του είναι στο ΝΒΑ».

Τέλος, ο προπονητής της Μπασκόνια υποστήριξε για το ματς ότι: «Η δεύτερη πεντάδα θα κρίνει πολλά. Η δική τους αποτελείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από Αμερικανούς, άλλους άγνωστους στο ευρύ κοινό κι άλλους όχι, όπως ο Μπράντον Πολ. Ο καθένας τους διαθέτει ποιότητα, αλλά τους είναι δύσκολο ακόμα να προσαρμοστούν σε συγκεκριμένο ρόλο», κατέληξε ο Περάσοβιτς.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version