ΜΠΑΣΚΕΤ

Εξετάσεις για Γκος και Σίκμα και αγωνία στον Ολυμπιακό ενόψει Μπαρτσελόνα

Σε εξετάσεις θα υποβληθούν Γκος και Σίκμα που αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Σε εξετάσεις θα υποβληθούν Γκος και Σίκμα που αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Nick Galis Hall (72-81).
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη με 81-72 στο Αλεξάνδρειο -για την πρεμιέρα της Basket League-, όμως βγήκε λαβωμένος, καθώς είδε τους Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος και Λουκ Σίκμα να αποχωρούν κατά τη διάρκεια του ματς με τραυματισμούς.

Οι δύο Αμερικανοί φαίνεται πως αντιμετωπίζουν μυϊκά προβλήματα, όμως ασφαλέστερα συμπεράσματα για την κατάσταση των τραυματισμών τους θα βγουν αφότου υποβληθούν σε εξετάσεις.

Συνεπώς προς το παρόν υπάρχει αγωνία για το αν θα προλάβουν το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική της Euroleague την Παρασκευή (13/10, 21:15).

Αναλυτικότερα ο Γουίλιαμς Γκος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο (στο αριστερό πόδι). Ο συμπατριώτης του σέντερ ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στον αριστερό γαστροκνήμιο και ευχή όλων στον Ολυμπιακό είναι να μην έχουν υποστεί κάποια θλάση.

Πλέον μένει να δούμε να θα είναι διαθέσιμοι καθώς το ματς με τη Μπαρτσελόνα είναι υψηλών απαιτήσεων.

Επίπλεον ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει αμφιβουλους τους τραυματίες Φαλ, ΜακΚίσικ, ενώ λογικά θα μπορεί να υπολογίζει στον μέχρι τώρα ανέτοιμο Μπραζντέικις.

Exit mobile version