ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2019

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την Κίνα (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε την πρώτη δημόσια τοποθέτησή του στα social media μετά την επιστροφή της Εθνικής μας ομάδας από την Κίνα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την Κίνα (pic)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Εθνική ομάδα επέστρεψε από τις υποχρεώσεις που είχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να προβαίνει στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Sports Illustrated: Στο Νο1 του Top-100 o Γιάννης – Εκθρόνισε τον ΛεΜπρόν! (pic)

Η ανάρτηση του «Greek Freak» ήταν εξής:  «Η ευλογία εμφανίζεται σε πολλές διαφορετικές μορφές. Ποτέ μην κάνεις δεύτερες σκέψεις για το σχέδιο του Θεού», έγραψε χαρακτηριστικά ο MVP της περσινής σεζόν στην κανονική περίοδο του NBA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Καλαμπόκης: «Υποτιμήσαμε τη Βραζιλία, δεν θα έκανε καλό ο Ντόρσεϊ» (vids)

Να αναφέρουμε ότι ο 24χρονος καλαθοσφαιριστής σε πέντε παιχνίδια στο Μουντομπάσκετ είχε κατά μέσο όρο 14,8 πόντους, 8,8 ριμπάουντ, 2,4 ασίστ και 2,4 κλεψίματα ανά ματς. Οσο για τα ποσοστά του σούταρε με 24/46 εντός παιδιάς και συγκεκριμένα με 59,5% στα δίποντα (22/37) και 22,2% στα τρίποντα (2/9), ενώ στις βολές είχε 24/34 (70,6%)

Αντετοκούνμπο: Δείτε τι ανέβασε και θυμηθείτε παλαιότερες αναρτήσεις του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version