ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2019

Μουντομπάσκετ 2019: MVP ο Ρούμπιο και η κορυφαία πεντάδα (vid)

Ο Ρίκι Ρούμπιο ήταν συγκλονιστικός σε όλη τη διάρκεια του Μουντομπάσκετ της Κίνας και δικαίως αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης, όχι μόνο του τελικού, αλλά και της διοργάνωσης. Η Ισπανία κατέκτησε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο της ιστορίας της σε Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Ρίκι Ρούμπιο σάρωσε στα βραβεία των κορυφαίων παικτών που συμμετείχαν στο τουρνουά. Ο Ρούμπιο...

Μουντομπάσκετ 2019
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ρίκι Ρούμπιο ήταν συγκλονιστικός σε όλη τη διάρκεια του Μουντομπάσκετ της Κίνας και δικαίως αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης, όχι μόνο του τελικού, αλλά και της διοργάνωσης.

Η Ισπανία κατέκτησε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο της ιστορίας της σε Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Ρίκι Ρούμπιο σάρωσε στα βραβεία των κορυφαίων παικτών που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Ο Ρούμπιο λοιπόν αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης, πολυτιμότερος παίκτης του τελικού, ενώ ήταν και στην κορυφαία πεντάδα.

Πριν από την απονομή του τροπαίου στους Ισπανούς έγινε γνωστή και  η καλύτερη πεντάδα του Μουντομπάσκετ η οποία αποτελείται από τους: Ρίκι Ρούμπιο (Ισπανία), Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Σερβία), Εβάν Φουρνιέ (Γαλλία), Μαρκ Γκασόλ (Ισπανία) και Λουίς Σκόλα (Αργεντινή).

Διαβάστε επίσης: Το μοναδικό επίτευγμα που πέτυχαν Γκασόλ και Σκαριόλο

Exit mobile version