ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2019

Ρούμπιο: «Ακόμα με καθοδηγεί, τη νιώθω δίπλα μου»

Ο Ρίκι Ρούμπιο είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του τουρνουά. Αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης και του τελικού και ήταν μέλος της κορυφαίας πεντάδας του Μουντομπάσκετ. Αν τον ρωτούσε κανείς θα αντάλλασσε όλα αυτά τα βραβεία για να έχει και πάλι δίπλα του τη μητέρα του, την οποία έχασε πριν από τη τρία χρόνια. Ωστόσο ποτέ δεν...

Ρίκι Ρούμπιο
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ρίκι Ρούμπιο είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του τουρνουά. Αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης και του τελικού και ήταν μέλος της κορυφαίας πεντάδας του Μουντομπάσκετ.

Αν τον ρωτούσε κανείς θα αντάλλασσε όλα αυτά τα βραβεία για να έχει και πάλι δίπλα του τη μητέρα του, την οποία έχασε πριν από τη τρία χρόνια. Ωστόσο ποτέ δεν νιώθει μόνος ο Ρούμπιο, σε κάθε του βήμα την νιώθει κοντά του.

Αυτό είπε και στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:«Προσπάθησα να απολαύσω τη στιγμή γιατί αυτό το τουρνουά θα με “συνοδεύει” για πάντα. Θα είναι πάντα ξεχωριστό για μένα. Υπάρχει ένας άνθρωπος που θα με συνοδεύει για πάντα, έχασα τη μητέρα μου πριν από τρία χρόνια.

Ήταν εκείνη που με πίεζε κάθε μέρα ώστε να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου. Δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να με αγάπησε περισσότερο από εκείνη… Ακόμα με καθοδηγεί κάθε μέρα, δεν είναι εδώ όμως τη νιώθω δίπλα μου… Είμαι υπερήφανος που είχα αυτή τη μητέρα και προχωράω»

Από κει και πέρα, τόνισε: «Γράψαμε ιστορία. Ήμασταν έτοιμοι γι’ αυτό, κάναμε εξαιρετικό τουρνουά και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Αργεντινή. Έπρεπε να παλέψουμε γι’ αυτόν τον τίτλο. Είναι απίστευτο το πως μας “έδεσε” αυτή η διοργάνωση, δεν ήμασταν η πιο ταλαντούχα ομάδα, όμως είχαμε μεγάλη καρδιά.

Το δείξαμε απόψε. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος για τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Θα είναι μια ανάμνηση που θα μας συνοδεύει για πάντα, σαν μια οικογένεια. Μια οικογένεια για μια ζωή».

Exit mobile version