ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2019

Σκουρτόπουλος: «Αν μου βρείτε τρία γκαρντ, θα τους βάλουμε…» (vid)

Ή τώρα ή ποτέ. Τουλάχιστον σε αυτό το Μουντομπάσκετ. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος το γνωρίζει. Το ίδιο και οι παίκτες της Εθνικής ομάδας.

Σκουρτόπουλος: «Αν μου βρείτε τρία γκαρντ, θα τους βάλουμε...»
Συντάκτης: Μιχάλης Γκιουλένογλου Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ή τώρα ή ποτέ. Τουλάχιστον σε αυτό το Μουντομπάσκετ. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος το γνωρίζει. Το ίδιο και οι παίκτες της Εθνικής ομάδας.

Η αναμέτρηση της Δευτέρας (9/9, 11:30) κόντρα στην Τσεχία έχει διπλό και ξεκάθαρο στόχο: Νίκη με διαφορά 12 πόντων και πάνω, αλλιώς τέλος!

Ο όμιλος που έχει σχηματιστεί με την Ελλάδα, τις ΗΠΑ, την Τσεχία και τη Βραζιλία είναι ο μοναδικός που δεν έχει ξεκαθαρίσει. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι ο πιο δύσκολος. Απλά η Τσεχία είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε να επικρατήσει εις βάρος μιάς ομάδας με το απόλυτο.

Αυτό σημαίνει πολλά για τη «γαλανόλευκη».

«Έχουμε αφήσει ήδη πίσω την απογοήτευση από την ήττα από τις ΗΠΑ. Κάναμε μια σημαντική προσπάθεια, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ξέρουμε τις συνθήκες για το παιχνίδι με την Τσεχία.

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Είναι δύσκολες καταστάσεις, αλλά τις ζουν όλοι στα πρωταθλήματά τους. Όλα τα παιδιά ξέρουν τι υπάρχει μπροστά.

Το πανόραμα του Μουντομπάσκετ 2019

Είμαστε αισιόδοξοι. Κάθε ομάδα έχει τον δικό της προσανατολισμό στην άμυνα. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε πιστοί σε αυτά, στο μεγαλύτερο ποσοστό.

Στην επίθεση προσπαθούμε να αλλάξουμε κάπως την κατεύθυνσή μας. Κακά τα ψέματα, αν δεν βρούμε δεύτερο και τρίτο πόλο στο σκοράρισμα, θα έχουμε πρόβλημα.

Δημιουργούμε τις συνθήκες, αλλά πρέπει να είμαστε εύστοχοι», εξήγησε ο Σκουρτόπουλος, λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης.

 

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook.

Exit mobile version