ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2019

Τουρκία- Ιαπωνία 86-67 : Διαφορά δυναμικότητας

Τουρκία- Ιαπωνία: Η Τουρκία δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην πρεμιέρα της στο Μουντομπάσκετ, κερδίζοντας την Ιαπωνία με  για τον πέμπτο όμιλο της διοργάνωσης. Ο Μελίχ Μαχμούτογλου και ο Ερσάν Ιλιασόβα πήραν από το χέρι την ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα και την οδήγησαν στην άνετη επικράτηση επί των Ιαπώνων. Η Τουρκία δεν έχασε ποτέ την πρωτοπορία της...

Τουρκία- Ιαπωνία
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τουρκία- Ιαπωνία: Η Τουρκία δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην πρεμιέρα της στο Μουντομπάσκετ, κερδίζοντας την Ιαπωνία με  για τον πέμπτο όμιλο της διοργάνωσης.

Ο Μελίχ Μαχμούτογλου και ο Ερσάν Ιλιασόβα πήραν από το χέρι την ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα και την οδήγησαν στην άνετη επικράτηση επί των Ιαπώνων.

Η Τουρκία δεν έχασε ποτέ την πρωτοπορία της στο σκοράρισμα και δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στους Ιάπωνες. Το μεγάλο αστέρι της Ιαπωνίας, ο Ρούι Χατσιμούρα (Νο 9 στο φετινό draft με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς) ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τους.

Τα δεκάλεπτα: 28-12, 47-35, 67-49, 86-67

Τουρκία (Ουφούκ Σαρίτσα): Αρσλάν, Μπαλμπάι 2 (8 ας), Κορκμάζ, Μαχμούτογλου 17 , Τουντσέρ 7, Μπίρσεν 6, Ιλιασοβα 17 (9 ριμπ.), Οσμάν 12, Ερντέν 8 (7 ριμπ), Σανλί 5 (5 ριμπ.)

Ιαπωνία (Χούλιο Λάμας): Χιετζίμα 0, Σινογιάμα 3, Αντο, Τανάκα 11 (3 τριπ), Χατσιμούρα, Τακεούτσι 6, Γουτανάμπε 9, Μπάμπα 6, Φαζέκας 15 (3 τριπ.)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μουντομπάσκετ 2019 – Το πανόραμα της διοργάνωσης

Exit mobile version