Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Φάρου. Ο 47χρονος προπονητής, ο οποίος πέρσι ήταν στον πάγκο της ΑΕΚ, θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα, η οποία θα μετακομίσει στη Λήμνο. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, o Μανωλόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα χρόνια. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι επικεφαλής της νέας...

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Φάρου.

Ο 47χρονος προπονητής, ο οποίος πέρσι ήταν στον πάγκο της ΑΕΚ, θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα, η οποία θα μετακομίσει στη Λήμνο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, o Μανωλόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα χρόνια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι επικεφαλής της νέας προσπάθειας της οικογένειας Μπούμπουρα στη Λήμνο. Ξέρω ότι είναι ένα εγχείρημα, το οποίο θα ολοκληρώσει το όνειρό τους, ώστε η Λήμνος να αποκτήσει μία ομάδα μπάσκετ η οποία μάλιστα θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί λοιπόν να φέρουμε αυτήν την “αποστολή” εις πέρας ώστε να αποκτήσει η Λήμνος μια μπασκετική ταυτότητα και να καθιερωθεί στις συνειδήσεις όλων όσων ασχολούνται με το αγαπημένο μας άθλημα. Τέλος, στόχος μας είναι να φέρουμε όλον τον κόσμο του νησιού στο γήπεδο και να δημιουργήσουμε έναν νέο πυρήνα υγιών φιλάθλων που θα μας στηρίζουν και θα μας ακολουθούν παντού», δήλωσε σχετικά ο νέος προπονητής του Φάρου.