Συγκίνηση: Γκάλης και Ίνγκραμ μαζί στο Ιβανώφειο μετά από 30 χρόνια!

Στη γιορτή που έχει στηθεί στο Ιβανώφειο για την επέτειο των 113ων γενεθλίων του Ηρακλή την παράσταση έκλεψε η συνάντηση Γκάλη και Ίνγκραμ.

Νίκος Γκάλης και Ντέιβιντ Ίνγκραμ συναντήθηκαν ξανά μετά από 30 ολόκληρα χρόνια στην γιορτή που έχει στηθεί προς τιμήν της συμπλήρωσης 113 χρόνων από την ίδρυση του Ηρακλή.

Κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης είναι φυσικά ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ ο οποίος βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Θεσσαλονίκη με την άφιξη του να αποτελεί από μόνη της είδηση. Αποτελεί τον κορυφαίο Αμερικανό στην ιστορία της ομάδας του Ηρακλή. Το όνομα του Ίνγκραμ είναι ένα ένα κεφάλαιο από μόνο του για τους κυανόλευκους. Ο Αμερικανός πρώην καλαθοσφαιριστής αγωνίστηκε στην ομάδα του Ηρακλή από το 1987 μέχρι το 1992 και έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας.

Έτσι, η παρουσία του στη σημερινή γιορτή αποθεώθηκε από τους φίλαθλους του Ηρακλή οι οποίοι γέμισαν το Ιβανώφειο.

Στο γήπεδο βρίσκονται διάφοροι πολιτικοί παράγοντες όπως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο αντιδήμαρχος Μάκης Κυριζίδης, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο πρόεδρος του Ηρακλή Κώστας Χαϊτογλου, παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας και πλήθος κόσμου.

Πέρα από τους παραπάνω επίσημους ωστόσο παρών στην εορταστική εκδήλωση έδωσε και ο Νίκος Γκάλης τιμώντας με τη σειρά του την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αποτέλεσμα είχαμε την ιστορική συνάντηση των δύο εμβληματικών παικτών έπειτα από πολλά χρόνια με τον Αμερικανό να γνωρίζει μάλιστα τον Γκάλη τον γιο του. Ανεπανάληπτες στιγμές στο Ιβανώφειο σε μία πραγματική γιορτή του μπάσκετ.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από τη συνάντηση: