Κολοσσός Ο προπονητής του Κολοσσού, Ηλίας Καντζούρης μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε δίκαια και οι Ροδίτες δεν έκαναν τα πλέι, που έπρεπε σε άμυνα ή επίθεση.

Ο προπονητής του Κολοσσού, Ηλίας Καντζούρης μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε δίκαια και οι Ροδίτες δεν έκαναν τα πλέι, που έπρεπε σε άμυνα ή επίθεση.

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Ηλίας Καντζούρης μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ, είπε χαρακτηριστικά πως το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε δίκαια και οι Ροδίτες δεν έκαναν τα πλέι, που έπρεπε σε άμυνα ή επίθεση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Καντζούρης:

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι κέρδισε δίκαια. Όταν έπρεπε να κάνει ένα πλέι σε άμυνα ή επίθεση το έκανε σε αντίθεση με εμάς. Ήρθε η ώρα της αλήθειας και πρέπει τα μικρά πράγματα που δεν κάναμε ως τώρα πρέπει να τα κάνουμε και να κερδίσουμε. Να γυρίσουμε Ρόδο να δούμε τι έχει ο Ντράγκοβιτς, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες είναι μέσα στη ζωή μιας ομάδας αυτά».

Για το αν όταν βρέθηκαν στο -3 αγχώθηκαν:

«Πάντα όταν έρχεται η ώρα να κάνουμε ένα πλέι δεν το κάνουμε. Θεωρώ ότι είναι κάτι που θα λύσουμε μέσω της δουλειάς, αλλά δεν θέλω να λέμε ότι έχουμε άγχος, είναι η δουλειά μας να παίζουμε μπάσκετ».

Σχετικά με το γιατί δεν ξαναέπαιξε ο Αγγελάκος άμυνα πάνω στον Γκρίφιν:

«Ο Αγγελάκος είναι μια συγκεκριμένη αποστολή, αλλά μετά ήταν ο ρόλος των άλλων παικτών να μπούνε και να κάνουν τη δουλειά τους».

Για το αν πιστεύει πως μπορεί να κινδυνέψει ο Κολοσσός:

«Δεν το σκέφτομαι καν, το μοναδικό πράγμα που με νοιάζει είναι η αυριανή προπόνηση».