ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

Κερέμ Καντέρ: «Να παίξουμε με τον Ένες μαζί στον Παναθηναϊκό»

Ο Κερέμ Καντέρ μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ και τόνισε ότι στο μέλλον θα ήθελε να αγωνιστεί με τον αδελφό του Ένες στον Παναθηναϊκό.
Κολοσσός- Κερέμ Καντέρ

Ο Κερέμ Καντέρ μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ και τόνισε ότι στο μέλλον θα ήθελε να αγωνιστεί με τον αδελφό του Ένες στον Παναθηναϊκό.

Αρχικά ο Κερέμ Καντέρ είπε: «Kαθώς μεγαλώναμε παρακολουθούσαμε τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Νομίζω πως πήρα την σωστή απόφαση που ήρθα στην Ελλάδα. Η Τουρκία και η Ελλάδα μοιάζουν σε πολλά, στο φαγητό, στην παράδοση. Οι άνθρωποι είναι φιλόξενοι. Κάνω μια καλή χρονιά και πιστεύω πως στην επόμενη σεζόν θα μπορέσω να αγωνιστώ σε υψηλότερο επίπεδο.

Πριν υπογράψει ο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό, ο Ένες έδειξε την υποστήριξη του σε αυτό. Όταν τελειώσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, η πρώτη του επιλογή θα είναι ο Παναθηναϊκός».

Στη συνέχεια είπε για τον αδερφό του: «Όπως είπα μικροί βλέπαμε ελληνικό πρωτάθλημα. Νομίζω πως είναι ανταγωνιστικός. Γιατί να μην παίξουμε κάποια στιγμή και οι 2 μας στον Παναθηναϊκό. Όνειρο μας ήταν να παίξουμε παρέα στην Εθνική Τουρκιάς, αλλά δεν το έχουμε καταφέρει αυτό ακόμα. Και δεν θα συμβεί άμεσα. Άρα ο Παναθηναϊκός θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να μπορέσουμε να παίξουμε μαζί».

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ