ΜΠΑΣΚΕΤ

Κώστας Σλούκας: Τέσσερα χρόνια μετά η -πικρή- ιστορία επαναλαμβάνεται (vid)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν μοιραίος για τον Παναθηναϊκό στην ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ, σε ένα σκηνικό που θύμισε αρκετά... 2019

Ο Κώστας Σλούκας ήταν μοιραίος για τον Παναθηναϊκό στην ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ, σε ένα σκηνικό που θύμισε αρκετά... 2019
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παναθηναϊκός λύγισε στην παράταση από τη Μακάμπι, δείχνοντας πως δεν άντεξε να… κερδίσει, σε ένα παιχνίδι όπου ο Κώστας Σλούκας αποδείχθηκε μοιραίος.

Ο Έλληνας γκαρντ πήγε στη γραμμή των βολών με το σκορ στο 79-80, στα 6” πριν τη λήξη της παράτασης, ωστόσο ευστόχησε στις 2 από τις 3 βολές, με αποτέλεσμα οι Ισραηλινοί να φύγουν με το διπλό.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη κατάσταση θύμισε αρκετά ένα ματς του 2019 στο Μουντομπάσκετ της Κίνας. Η Εθνική Ελλάδας είχε γνωρίσει την ήττα με 79-78 από τη Βραζιλία, στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του 6ου Ομίλου.

Η αναμέτρηση πήρε μορφή θρίλερ και κρίθηκε στις τρεις βολές που κέρδισε ο Κώστας Σλούκας από φάουλ του Λουζάντα πίσω από το κέντρο του γηπέδου, την ώρα που επιχειρούσε σουτ της απελπισίας…

Ο τότε γκαρντ της Φενέρμπαχτσε κατάφερε να πετύχει τις δύο πρώτες βολές, αλλά στην τρίτη αστόχησε, με αποτέλεσμα η νίκη να πάει στους Λατινοαμερικάνους.

Τέσσερα χρόνια μετά λοιπόν, η ιστορία επαναλαμβάνεται, με τον Σλούκα να χάνει συνολικά για τρίτη φορά στην καριέρα του στη Euroleague σε σύνολο 356 ματς, τρεις βολές.

Κώστας Σλούκας: Θυμηθείτε τις κρίσιμες βολές του κόντρα στη Βραζιλία 

Exit mobile version