ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA Αποτελέσματα: Ήττα-σοκ για το Σακραμέντο από τους ουραγούς! – Απίστευτο ποσό χρόνο έπαιξε ο Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε από απουσία 7 αγώνων, όμως αγωνίστηκε ελάχιστα ακόμη και κόντρα στην τελευταία ομάδα του NBA, τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

NBA Αποτελέσματα: Ήττα-σοκ για το Σακραμέντο από τους ουραγούς Πίστονς με 133-120! - Απίστευτο ποσό χρόνο έπαιξε ο Σάσα Βεζένκοφ.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

NBA Αποτελέσματα: Για μόλις 5:31 λεπτά πάτησε στο παρκέ ο Σάσα Βεζένκοφ, παρότι οι Σακραμέντο Κινγκς αγωνίζονταν εντός έδρας, κόντρα στους ουραγούς της λίγκας (ρεκόρ 7-43) Ντιτρόιτ Πίστονς. Ακόμη κι έτσι οι «βασιλιάδες» δέχθηκαν 133 πόντους, σημείωσαν 120 και γνώρισαν μια ήττα σοκ, πέφτοντας πλέον στο 29-21.

Ο Βεζένκοφ επέστρεψε στη δράση μετά από δύο εβδομάδες ή αλλιώς μετά από επτά παιχνίδια και… θεωρητικά κόντρα στους αδύναμους Πίστονς είχε μια καλή ευκαιρία ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής. Τελικά και ελάχιστα έπαιξε και η ομάδα του πραγματοποίησε μια κάκιστη εμφάνιση, ειδικά αμυντικά.

Ο Βεζένκοφ, στα λιγότερα από έξι λεπτά στα οποία αγωνίστηκε προλαβε να πετύχει  3 πόντους, με 3/3 βολές, μάζεψε 1 ριμπάουντ και να κάνεικαι  2 φάουλ.  Για άλλη μια φορά ο προπονητής των Κινγκς Μάικ Μπράουν δεν του έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ίσως είναι κι ένα μήνυμα ότι ο περσινός MVP της Euroleague δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τους «βασιλιάδες»; Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περίμενε ο Βεζένκοφ στην πρώτη του χρονιά στον μαγικό κόσμο του NBA.

Για τους Κινγκς 30 πόντους με 12 ριμπάουντ και 7 ασίστ είχε ο Σαμπόνις, ο Λάιλς είχε 19 πόντους και ο Μονκ μέτρησε 23 πόντους με 10 ασίστ. Για τους νικητές, ο Άιβι είχε 37 πόντους, ο Ντούρεν μέτρησε 20 πόντους με 14 ριμπάουντ, ενώ 25 με 7 ριμπάουντ είχε ο Μπερκς.

 

Από εκεί και πέρα οι Σέλτικς μετά την ήττα από τους Λέικερς συνεχίζουν με νίκες και με ρεκόρ 39-12 φιγουράρουν στην κορυφή, όχι μόνο της Ανατολής, αλλά ολόκληρου του ΝΒΑ. Αυτή τη φορά οι Κέλτες επικράτησαν με 125-117 στη Βοστώνη των Χοκς, ρίχνοντας στο 22-29 τα γεράκια που κινδυνεύουν ακόμα και να μείνουν εκτός play-in.

Κορυφαίος σκόρερ για τη Βοστώνη ήταν ο Πορζίνγκις με 31 πόντους, ο Γουάιτ είχε 21 πόντους, 7 ασίστ και 6 ριμπάουντ και ο Τέιτουμ μέτρησε 20 με 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Στον αντίποδα για την Ατλάντα ο Μπέι είχε 25 πόντους με 9 ριμπάουντ, ο Γιανγκ είχε 20 πόντους και 10 ασίστ και ο Τζόνσον τελείωσε με 19 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Εξάλλου οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν εύκολα των Σίξερς στη Φιλαδέλφεια με 127-104, καθώς οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν και πάλι χωρίς τον Εμπίντ. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι ο Στεφ Κάρι έμεινε στους 9 πόντους.

Πρώτος σκόρερ ο Γουίγκινς με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Κουμίνγκα είχε 16 πόντους με 6 ριμπάουντ και ο Τόμπσον 18. Στους. Για τους Σίξερς ο Χάρις είχε 13 πόντους με 7 ριμπάουντ, ενώ ο Κάνσιλ είχε 17 πόντους και ο Μάρτιν σταμάτησε στους 15.  Έτσι οι Γουόριορς πήγαν στο 23-25 και κυνηγούν θέση στα πλέι ιν ενώ στο 30-20 έπεσαν οι Σίξερς.

NBA Αποτελέσματα αναλυτικά: 

Exit mobile version