NBA

Το σόου του Κάρι που έριξε στο «καναβάτσο» τους Ρόκετς! (vid)

Η εκπληκτική «παράσταση» που έδωσε ο Κάρι στην τρίτη περίοδο του Game 3, των τελικών της Δύσης. Σπουδαία εμφάνιση από τον Στεφ Κάρι στην σαρωτική νίκη των Ουόριορς επί των Ρόκετς, που πλέον προηγούνται με 2-1 στη σειρά των μεταξύ τους αγώνων. Με οδηγό τον Κάρι οι Ουόριορς…. συνέτριψαν τους Ρόκετς! (vid) Ο σούτινγκ γκαρντ...
Το σόου του Κάρι που έριξε στο «καναβάτσο» τους Ρόκετς! (vid)

Η εκπληκτική «παράσταση» που έδωσε ο Κάρι στην τρίτη περίοδο του Game 3, των τελικών της Δύσης.

Σπουδαία εμφάνιση από τον Στεφ Κάρι στην σαρωτική νίκη των Ουόριορς επί των Ρόκετς, που πλέον προηγούνται με 2-1 στη σειρά των μεταξύ τους αγώνων.

Με οδηγό τον Κάρι οι Ουόριορς…. συνέτριψαν τους Ρόκετς! (vid)

Ο σούτινγκ γκαρντ των «Πολεμιστών» ήταν αναμφισβήτητα ο κορυφαίος του ματς. Στα 34’21” που αγωνίστηκε σημείωσε 35 πόντους (12/23 σουτ), μάζεψε 6 ριμπάουντ, ενώ κατέγραψε επίσης μια ασίστ, ένα κλέψιμο, μια τάπα και υπέπεσε σε ένα λάθος.

«Όλα τα λεφτά» όμως ήταν το τρίτο δωδεκάλεπτο του αγώνα, όπου ο 30χρονος άσος ήταν κυριολεκτικά ασταμάτητος, αφού σε εκείνο το χρονικό σημείο σκόραρε 18 πόντους, δηλαδή περισσότερους από τους μισούς σε όσους σημείωσε σε όλο τον αγώνα. Τα ποσοστά του μάλιστα σε εκείνο τι διάστημα, κυριολεκτικά… άγγιξαν την τελειότητα, αφού είχε 7/7 σουτ και 2/2 ελεύθερες βολές.

Δείτε το σόου του Στεφ Κάρι στο τρίτο δωδεκάλεπτο του αγώνα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το σόου του Κάρι που έριξε στο «καναβάτσο» τους Ρόκετς! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.