NBA

Αντετοκούνμπο: Απίστευτο κινέζικο τραγούδι και βίντεο (vid)

Η… τρέλα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο καλά κρατεί! Ο Greek Freak έχει τρελάνει την όλη την υφήλιο με αυτά που κάνει στα παρκέ του ΝΒΑ και ένας Κινέζος καλλιτέχνης έφτιαξε για χάρη του τραγούδι! Από την στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ όλοι ασχολούνται μαζί του. Μάλιστα μετά και...

Αντετοκούνμπο
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η… τρέλα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο καλά κρατεί! Ο Greek Freak έχει τρελάνει την όλη την υφήλιο με αυτά που κάνει στα παρκέ του ΝΒΑ και ένας Κινέζος καλλιτέχνης έφτιαξε για χάρη του τραγούδι!

Από την στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ όλοι ασχολούνται μαζί του. Μάλιστα μετά και από την κυκλοφορία του πρώτου του παπουτσιού έγινε χαμός.

Ο Έλληνας σταρ κάνει υπερήφανη την Ελλάδα όπου σταθεί και όπου βρεθεί και όλοι περιμένουν να τον δουν να φοράει τη γαλανόλευκη φανέλα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Στην χώρα του μεταξιού ο Giannis είναι κάτι σαν… θεός για αυτούς. Μετά το εντυπωσιακό γήπεδο που είχαν ζωγραφίσει για χάρη του, ο Αντετοκούνμπο απέκτησε το δικό του τραγούδι. Ένα τραγούδι που εξιστορεί την πορεία του Γιάννη από τα Σεπόλια μέχρι την κορυφή του ΝΒΑ.

Μάλιστα οι δημιουργοί έχουν φροντίσει να βάλουν και υπότιτλους έτσι ώστε όλοι να καταλάβουν τους στίχους του τραγουδιού.

Απολαύστε το εδώ

Exit mobile version