NBA

Αντετοκούνμπο: Δεν έπαθε ζημιά, άγνωστο πότε επιστρέφει

Τυχερός στην ατυχία του φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει πάθει ζημιά στο γόνατο

Τυχερός στην ατυχία του φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καθώς οι πληροφορίες που έρχονται αποκαλύπτουν ότι δεν έχει πάθει ζημιά στο γόνατο.
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τυχερός στην ατυχία του φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει πάθει ζημιά στο γόνατο

Η άσχημη προσγείωση του Αντετοκούνμπο σε φάση με τον Κλιντ Καπέλα πάγωσε τους πάντες. Ο Greek Freak έμεινε για ώρα στο παρκέ σφαδάζοντας από τους πόνους. Όλοι φοβήθηκαν ότι έχει πάθει ζημιά και μάλιστα εκφράστηκαν φόβοι για ρήξη!

Τελικά οι νεότερες πληροφορίες που φτάνουν αναφέρουν ότι ο Γιάννης δεν έχει πάθει ζημιά. Οι σύνδεσμοι είναι εντάξει κι αυτό είναι καλό μαντάτο. Πρώτος μετέφερε την είδηση ο έγκυρος Άντριαν Βοιναρόφσκι.

Το ότι ο Γιάννης απέφυγε τα χειρότερα φυσικά και είναι εξαιρετικό νέο. Διότι ο τρόπος με τον οποίο τραυματίστηκε έβαλε άσχημες σκέψεις στο μυαλό όλων.

Πλέον απομένει η επίσημη ανακοίνωση των Μιλγουόκι Μπακς που θα αναφέρει επακριβώς το είδος του τραυματισμού του Έλληνα σούπερ σταρ. Πάντως ακόμα παραμένει αδιευκρίνιστο το πότε θα μπορέσει ο Αντετοκούνμπο να επιστρέψει σε δράση.

Θυμηθείτε τη φάση του τραυματισμού του Γιάννη

Υπενθυμίζουμε ότι το σκορ στη σειρά της ανατολικής περιφέρειας είναι 2-2. Οι Χοκς απάντησαν με 110-88 στο Game 4 στους σοκαρισμένους από τον τραυματισμό του Γιάννη, Μπακς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάγωσαν με τον τρομακτικό τραυματισμό του Γιάννη

Wimbledon: Αποθέωση για την επιστήμονα που ανακάλυψε το AstraZeneca

Τουρισμός για Όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Exit mobile version