NBA

Αντετοκούνμπο: «Πέρσι δεν βελτιωθήκαμε – Δεν με ενδιαφέρει η κορυφή»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με αφορμή την νίκη των Μπακς επί των Πέλικανς, αναφέρθηκε στην βελτίωση της ομάδας του την φετινή σεζόν .

Αντετοκούνμπο
Αντετοκούνμπο
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με αφορμή την νίκη των Μπακς επί των Πέλικανς, αναφέρθηκε στην βελτίωση της ομάδας του την φετινή σεζόν .

Οι Μπακς τα ξημερώματα νίκησαν τους Πέλικανς, με 129-125, στο πρωτάθλημα του NBA. Για αυτό το ματς αλλά και την πορεία της ομάδας του τα τελευταία χρόνια μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο «Greek Freak» τόνισε χαρακτηριστικά: «Χάσαμε 5 αγώνες στη σειρά και δεν μας άρεσε. Τα προηγούμενα χρόνια κερδίζαμε με 15-20 πόντους και αυτό δεν μας έκανε καλύτερους. Φέτος μαχόμαστε για κάθε αποτέλεσμα. Αυτό μας βελτιώνει, μας κάνει καλύτερους. Θέλω να γίνουμε καλύτεροι (για την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του), αλλά δεν με ενδιαφέρει να είμαστε στο Νο1».

Όσο για τον ίδιο και το αμυντικό τείχος που πλέον βρίσκει μπροστά του σε κάθε ματς είπε: «Είμαι 26 ετών, είμαι πιο ώριμος, ξέρω ποιος είμαι. Γνωρίζω ότι θα έχω τοίχους μπροστά μου, όπως σήμερα κόντρα στους Πέλικανς, θα πρέπει να πασάρω στους συμπαίκτες μου».

Ελληνοτουρκικά: «Χάδι» στην Τουρκία από την Ελληνίδα αντιπρόσωπο στον ΟΗΕ (pic)

ΠΑΟΚ: Αγωνία για Ζίβκοβιτς πριν την Τρίπολη

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Exit mobile version