NBA

Αντετοκούνμπο: Πρωταγωνιστής στις κορυφαίες τάπες σε αιφνιδιασμό (vid)

Ακόμα ένα βίντεο από τις κορυφαίες φάσεις του NBA, στο οποίο βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Αντετοκούνμπο: Πρωταγωνιστής στις κορυφαίες τάπες σε αιφνιδιασμό (vid)
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μοναδικά ήταν τα όσα έκανε την περασμένη σεζόν στο NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, κάτι που φυσικά του έδωσε και το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου.

Ο «Greek Freak» ήταν καταπληκτικός στην επίθεση, ωστόσο η άμυνα του για ακόμα μία χρονιά ήταν ένα από τα πάρα πολύ δυνατά του σημεία.

Έτσι, είναι πρωταγωνιστής σε πολύ εντυπωσιακές φάσεις, από όλα τα plays της σεζόν που έφυγε, από την κορυφαία λίγκα του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Λέικερς: «Ερωτηματικό» για την πρεμιέρα το Κούζμα (vid)

Συγκεκριμένα, το NBA, δημιούργησε ένα βίντεο, με τις καλύτερες τάπες της σεζόν σε αιφνιδιασμό, με τον Αντετοκούνμπο, να βρίσκεται μέσα σε αυτό.

Αναλυτικά, στην πέμπτη θέση κάνει την εμφάνιση του ο Τζόουνς των Χιτ, στη συνέχεια βρίσκεται ο Giannis, που ταπώνει τον Τέιτουμ, ενώ στην τριάδα ως θύτης αυτή τη φορά ο άσος των Σέλτικς, έπειτα ο ΜακΚόλουμ και τέλος στην κορυφή ο Καουάι Λέοναρτ.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Exit mobile version