NBA

Bleacher Report: «Κορυφαίος της σεζόν ο Αντετοκούνμπο» (vid)

Μία λίστα με τους 100 καλύτερους παίκτες της σεζόν αποφάσισε να δημιουργήσει το πάντα έγκριτο Bleacher Report. Φυσικά όχι μόνο δε λείπει από αυτή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με τους αριθμούς του να δείχνουν την πραγματικότητα. Μάλιστα, σύμφωνα με το Bleacher Report, η απόφαση για τον Έλληνα σούπερ σταρ ήταν...

Μπακς Αντετοκούνμπο
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μία λίστα με τους 100 καλύτερους παίκτες της σεζόν αποφάσισε να δημιουργήσει το πάντα έγκριτο Bleacher Report.

Φυσικά όχι μόνο δε λείπει από αυτή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με τους αριθμούς του να δείχνουν την πραγματικότητα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Bleacher Report, η απόφαση για τον Έλληνα σούπερ σταρ ήταν αρκετά εύκολη, αφού αυτά που έκανε κατά τη διάρκεια της σεζόν ήταν απίστευτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντετοκούνμπο: «Να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε» (pic)

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο μέτρησε 29,6 πόντους, 13,7 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ ανά ματς με μόλις 30,9 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής στα παρκέ.

Από εκεί και πέρα, ο σταρ των Μπακς άφησε πίσω του τους Λεμπρόν Τζέιμς, Καουάι Λέοναρντ, Τζέιμς Χάρντεν και Λούκα Ντόντσιτς, ενώ η πρώτη δεκάδα κλείνει με τους Νίκολα Γιόκιτς, Ντάμιαν Λίλαρντ, Άντονι Ντέιβις, Τζίμι Μπάτλερ και Κρις Μίντλετον.

Exit mobile version