×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΝΒΑ: Η «πρωτιά» του Κάρι στα τεστ για τον κορονοϊό


    Sportime Team

ΝΒΑ: Η «πρωτιά» του Κάρι στα τεστ για τον κορονοϊό


Κάρι: Έχει πολλές πρωτιές στο ΝΒΑ. Σε πολλούς τομείς. Αυτή, βέβαια, την πρωτιά – την οποία ο ίδιος ο παίκτης αποκάλυψε πως… κατέκτησε – δεν την λες και καλή… Όπως και να ‘ναι όμως, είναι μια πρωτιά. Έστω και όχι και τόσο αξιομνημόνευτη.

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ και των Ουόριορς αποκάλυψε ότι ήταν ο πρώτος παίκτης στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη που έκανε το τεστ για φανεί αν έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Ο «μπόμπερ» του Γκόλντεν Στέιτ τόνισε ότι όλα είχαν ξεκινήσει μετά τη επιστροφή του στα παρκέ, έπειτα από τον τραυματισμό του. Ο γκαρντ των «πολεμιστών» επέστρεψε στα παρκέ στις 5 Μαρτίου στο ματς του με τους Raptors. Μάλιστα, είχε βάλει και 23 πόντους.

Τη νύχτα μετά το ματς, όμως, τον… έζωσαν φίδια. Άρχισε να μην νιώθει καλά. Μετά από λίγο ανέβασε και πυρετό, ο οποίος δεν έλεγε να πέσει. Ίασα, ίσα που ανέβαινε.

Η επέλαση του Covid-19 στον πλανήτη είχε ξεκινήσει για τα καλά τότε. Οι άνθρωποι των Ουόριορς ήταν… υποψιασμένοι και έτσι αποφασίστηκε να κάνει ο παίκτης εξετάσεις για να φανεί αν έχει προσβληθεί από τον φονικό ιό.

Ο σταρ του ΝΒΑ έκανε το τεστ, το οποίο ήταν «αρνητικό» στον Covid-19. Ήταν βέβαια, «θετικό» στην κλασική εποχική γρίπη, αλλά αυτό φυσικά δεν του είπε τίποτα…

Ο Κάρι περιέγραψε εκείνες τις στιγμές με τον δικό του τρόπο, τόνισε ότι η εμπειρία τον ταρακούνησε και ανέφερε: «Έπαιξα το πρώτο ματς μετά από καιρό και υπήρχαν συζητήσεις για τον κορονοϊό και τι μπορεί να σημαίνει για τη λίγκα. Εκείνη τη νύχτα άρχισα να νιώθω άρρωστος. Είχα πυρετό και ανέβαινε. Σκέφτηκα αν μπορεί να συμβαίνει όντως αυτό το πράγμα. Ποιες ήταν οι πιθανότητες. Ευτυχώς βρέθηκα αρνητικός στον ιό, αλλά η εμπειρία αυτή με ταρακούνησε».


Τελευταία Νέα