NBA

NBA Αποτελέσματα: Έκαναν το 2-0 οι Σίξερς, ισοφάρισαν οι Νικς (vids)

Δύο πολύ δυνατά παιχνίδια με νικητές τους Σίξερς και τους Νιου Υορκ Νικς, που θέλουν την πρόκριση όσο τίποτα άλλο.

NBA Αποτελέσματα: Έκαναν το 2-0 οι Σίξερς, ισοφάρισαν οι Νικς (vids)
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

NBA Αποτελέσματα: Δύο πολύ δυνατά παιχνίδια με νικητές τους Σίξερς και τους Νιου Υορκ Νικς, που θέλουν την πρόκριση όσο τίποτα άλλο.

NBA Αποτελέσματα: Ματσάρες για ακόμα μία βραδιά στο NBA εκεί που είδαμε αρχικά τους Σίξερς να διπλασιάζουν τις νίκες κόντρα στους Γουίζαρντς με 120-95.

Ο Μπεν Σίμονς ήταν ο κορυφαίος των νικητών έχοντας 22 πόντους, με 8 τελικές πάσες και 9 ριμπάουντ, ενώ σε πολύ καλή βραδιά ήταν και ο Τζοέλ Εμπίιντ, που πέτυχε και αυτός 22 πόνους με 7 ριμπάουντ.

Από κει και πέρα, ο Χάρις προσέφερε αρκετές βοήθειες επιθετικά, έχοντας 19 πόντους σε όλο το ματς, δείχνοντας ότι και αυτός είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του.

Για τους ηττημένους, ο Μπίελ πέτυχε 33 πόντους, ενώ ο Γουέστμπρουκ τελείωσε την αναμέτρηση με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Από κει και πέρα, είχαμε την επιστροφή των Νικς στις νίκες απέναντι στους Χοκς με 101-92, με τον Ντέρικ Ρόουζ να κάνει πράγματα και θαύματα φέρνοντας την ομάδα του στο 1-1 στη σειρά.

Συγκεκριμένα, κατάφερε ερχόμενος από τον πάγκο, να σκοράρει 26 πόντους και να μοιράσει 4 ασίστ, δείχνοντας την αξία του ξανά μέσα στο παρκέ.

Σημαντικές βοήθειες ωστόσο προσέφεραν και οι Ραντλ, Μπούλοκ, που πέτυχαν αμφότεροι από 15 πόντους.

Όσον αφορά τους Ατλάντα Χοκς, ο Τρέι Γιανγκ είχε 30 πόντους, ωστόσο δεν ήταν αρκετός για να φέρει τη δεύτερη νίκη στην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης:

Μαΐαμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς: Το κανάλι του αγώνα

Διούδης: Ο κορυφαίος γκολκίπερ της Super League 1 (pic)

Survivor – «Χαμός» με Ντάφυ: «Γιατί δεν φεύγεις και κρύβεσαι;» – Η απόφαση του Ατζούν

Exit mobile version