NBA

NBA: Οι Γουόριορς το σηκώνουν και ο Κέβιν Ντουράντ γίνεται trend στο Twitter για το λάθος λόγο!

Απίστευτη καζούρα στον Κέβιν Ντουράντ στο Twitter μετά τη νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στους τελικούς του NBA.

NBA: Οι Γουόριορς το σηκώνουν και ο Κέβιν Ντουράντ γίνεται trend στο Twitter για το λάθος λόγο!
Συντάκτης: Ευαγγελία Κουτσιανούδη Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Το φετινό πρωτάθλημα του NBA έλαβε τέλος με τη νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Γούοριορς επί των Μπόστον Σέλτικς μέσα στη Βοστώνη με 90-103 να διαμορφώνει το 4-2 στη σειρά φέρνοντας τον τίτλο πίσω στο Σαν Φρανσίσκο.

Οι Γουόριορς αναδείχτηκαν έτσι πρωταθλητές για 4η φορά μέσα στα τελευταία 8 χρόνια με τον Στεφ Κάρι να κερδίζει και το πρώτο του MVP των τελικών και την αμυντική φιλοσοφία των Γουόριορς να κάνει τη διαφορά.

Ο Κάρι έχει ακούσει πολλά κατά καιρούς με πολλούς να υποτιμούν την αξία του όλα αυτά τα χρόνια. Όμως ο καλύτερος σουτέρ όλων των εποχών απάντησε και πάλι μέσα από το γήπεδο βάζοντας τέλος και στην αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του.

Μέρος της αμφισβήτησης και της υποτίμησης που έχει δεχτεί ο Στεφ Κάρι αυτά τα χρόνια έχει να κάνει με το γεγονός ότι μετά το πρώτο του δαχτυλίδι μαζί με τους Κλέι Τόμπσον, Ντρέιμοντ Γκριν και Αντρέ Ιγκουαντάλα ακολούθησαν 2 κατακτήσεις πρωταθλήματος με τον Κέβιν Ντουράντ.

Η προσθήκη του Ντουράντ στην ομάδα δημιούργησε μία «υπερομάδα» κατά πολλούς με τους δυο τους να δέχονται επικριτικά σχόλια.

Ο Ντουράντ όμως έφυγε μετά από 2 δαχτυλίδια και ο Στεφ πέρασε πολλά για να ξαναανέβει στη κορυφή όπως το είχε πρωτοκάνει, παρέα με Τόμπσον, Γκριν και Ιγκουαντάλα.

Αποτέλεσμα; Το legacy του Κέβιν Ντουράντ να έχει δεχτεί μεγάλο πλήγμα καθώς πολλοί έσπευσαν γρήγορα να σχολιάσουν ότι, όπως αποδείχτηκε, ο Κάρι δεν ήταν αυτός που χρειαζόταν τον Ντουράντ για να κερδίσει πρωτάθλημα αλλά το ανάποδο!

Στη συζήτηση μάλιστα μπήκε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με ισχυρισμούς ότι το δικό του δαχτυλίδι όπως και του Κάρι «αξίζουν» παραπάνω από του Ντουράντ.

NBA: Δείτε μερικά χαρακτηριστικά Tweets για τον Κέβιν Ντουράντ

Exit mobile version