NBA

NBA Βαθμολογία – Αποτελέσματα: Εύκολο βράδυ για Μπουλς και Τζαζ!

Δυνατά παιχνίδια στο… μαγικό κόσμου του NBA, όπως κάθε βράδυ.

NBA Βαθμολογία – Αποτελέσματα: Εύκολο βράδυ για Μπουλς και Τζαζ!
NBA Βαθμολογία – Αποτελέσματα: Εύκολο βράδυ για Μπουλς και Τζαζ!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σε καλή κατάσταση έδειξαν οι Σικάγο Μπουλς, οι οποίοι επικράτησαν με 134-122 των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Οι «ταύροι» ήταν εξαιρετικοί με μπροστάρη τον ΝτεΡόζαν, ο οποίος σταμάτησε στους 35 πόντους, με 6 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Αρκετή βοήθεια όμως είχε από τους Βούτσεβιτς και Γκριν, που πέτυχαν 26 και 23 πόντους, αντίστοιχα, χωρίς να αφήσουν περιθώρια στους αντιπάλους τους.

Για τους «Λύκους» ο Έντουαρτς είχε 31 πόντους και ο Τάουνς πρόσθεσε ακόμα 27, ωστόσο δεν υπήρχε ο παίκτης που θα βοηθούσε λίγο παραπάνω.

Εύκολο βράδυ είχαν και οι Γιούτα Τζαζ, που νίκησαν με 114-99 τους Ορλάντο Μάτζικ, με τον Ντόνοβαν Μίτσελ να σκοράρει 24 πόντους.

Ο Κλάρκσον ήταν ο δεύτερος σκόρερ ερχόμενος από τον πάγκο με 18 πόντους, ενώ θετικός ήταν και ο Χασάν Γουάισάιντ έχοντας 15 πόντους και 18 ριμπάουντ.

Όσον αφορά τους ηττημένους τώρα, ο Κάρτερ ήταν ο κορυφαίος με 22 πόντους, ενώ 18 και 16 πόνβτους είχαν οι Άντονι και Κάρτερ, αντίστοιχα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, οι Φιλαντέλφια Σίξερς επικράτησαν 100-87 των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι Σάρλοτ Χόρνετς διέλυσαν με 141-119 τους Πίστονς και οι Καβαλίερς νίκησαν με 120-113 τους Πέισερς.

Τέλος, οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν 136-121 τους Ατλάντα Χοκς, και οι Μπόστον Σέλτικς πέτυχαν δύσκολη νίκη με 108-102 τους Νάγκετς.

NBA: Δείτε τα highlights!

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Φιλαντέλφια Σίξερς

Σάρλοτ Χόρνετς – Ντιτρόιτ Πίστονς

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ιντιάνα Πέισερς

Σαν Αντόνιο Σπερς – Ατλάντα Χόκς

Ντένβερ Νάγκετς – Μπόστον Σέλτικς

Μινεσότα Τίμπεργουλβς – Σικάγο Μπουλς

Ορλάντο Μάτζικ – Γιούτα Τζαζ

Exit mobile version