NBA

ΝΒΑ: Ξεκινάει οριστικά στις 22 Δεκεμβρίου!

Η ένωση των παικτών και το ΝΒΑ τα βρήκαν σε όλα, οπότε είναι πλέον επίσημο πως η νέα σεζόν θα ξεκινήσει πολύ σύντομα. Η ημερομηνία που θα γίνει το πρώτο τζάμπολ του ΝΒΑ είναι γνωστή εδώ και πάρα πολύ καιρό. Στις 22 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει 72 αγώνες, η προετοιμασία των ομάδων θα αρχίσει...

MIAMI, FLORIDA - DECEMBER 13: LeBron James #23 of the Los Angeles Lakers guards Jimmy Butler #22 of the Miami Heat during the second half at American Airlines Arena on December 13, 2019 in Miami, Florida. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement (Photo by Michael Reaves/Getty Images)
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ένωση των παικτών και το ΝΒΑ τα βρήκαν σε όλα, οπότε είναι πλέον επίσημο πως η νέα σεζόν θα ξεκινήσει πολύ σύντομα.

Η ημερομηνία που θα γίνει το πρώτο τζάμπολ του ΝΒΑ είναι γνωστή εδώ και πάρα πολύ καιρό. Στις 22 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει 72 αγώνες, η προετοιμασία των ομάδων θα αρχίσει την 1η Δεκεμβρίου, ενώ η σεζόν θα ολοκληρωθεί εγκαίρως πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (23/07).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα: Ο Αντώνης Φώτσης γίνεται ο πρώτος Έλληνας που έπαιξε στο NBA (vids)

Όσον αφορά την «free agency» θα αρχίσει στις 20/11, δηλαδή δύο μέρες μετά το ντραφτ. Το «salary cap» θα είναι ίδιο με την περασμένη σεζόν, στα 109,1 εκατ. δολάρια και ο φόρος πολυτελείας στα 132,6 εκατ. δολάρια.

Οπότε το θέαμα θα ξεκινήσει και πάλι σύντομα με μεγάλη αγωνία για το πως διαμορφωθούν τα ρόστερ των ομάδων για την νέα σεζόν.

Exit mobile version