NBA

Ο Giannis πρώτα έσκισε τη φανέλα του, έσπασε μία πινακίδα και μετά διέλυσε τους Θάντερ! (vids)

Ο δρόμος προς τα αποδυτήρια αναλώθηκε στο δάγκωμα της φανέλας του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκνευρισμένος. Κυρίως με τον εαυτό του. Μόλις 10 πόντοι. Και οι Μπακς πίσω στο σκορ, στην Οκλαχόμα, με 56-49!

Θάντερ - Μπακς 119-121: Ο Giannis έσκισε τη φανέλα του, διέλυσε μία πινακίδα και μετά τους Θάντερ! (vids)
Συντάκτης: Μιχάλης Γκιουλένογλου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο δρόμος προς τα αποδυτήρια αναλώθηκε στο δάγκωμα της φανέλας του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκνευρισμένος. Κυρίως με τον εαυτό του. Μόλις 10 πόντοι. Και οι Μπακς πίσω στο σκορ, στην Οκλαχόμα, με 56-50!

Η φανέλα είχε καταστραφεί νωρίτερα, όταν ο Αντετοκουνμπο, έχοντας κάνει μία ακόμη ελεύθερη βολή airball, την έσκισε! Μαζί την… πλήρωσε και μία πινακίδα, κάπου στην πορεία που κάνουν οι αθλητές μέχρι τα αποδυτήρια.

Αυτό ήταν. Ο Αντετοκούνμπο ξέδωσε. Και επέστρεψε με ένα σκοπό: να διαλύσει τους Θάντερ. Το κατάφερε. Αυτό μαρτυρούν οι 35 πόντοι και τα 16 ριμπάουντ (συν 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ).

Με τον Giannis να συνεχίζει στον ξέφρενο ρυθμό των προηγούμενων αγώνων, σημειώνοντας ξανά πάνω από 30 πόντους για 5ο σερί παιχνίδι!

Και το σημαντικότερο; Ξανά με καλό ποσοστό πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, αφού μέτρησε 2/3!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Οι Ράπτορς ήταν… πρωταθλητές μέσα στο Λος Άντζελες! (vids)

Σημαντική  ήταν η απώλεια του Κρις Μίντλετον, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας με πρόβλημα στο πόδι.

Ο Αντετοκούνμπο μπορεί να ήταν η μόνιμη απειλή για το καλάθι της Οκλαχόμα, όμως ήταν ένα τρίποντο από τον Μπρουκ Λόπες που έδωσε προβάδισμα τρίών πόντων στους Μπακς (117-114) με 24 δευτερόλεπτα στο ρολόι.

Για ακόμη ένα ματς ο Έρικ Μπλέντσο ήταν θετικός με 25 πόντους και 9 ασίστ.

Όσο για τον Οκλαχόμα; Ο Ντένις Σρούντερ έσυρε για μία ακόμη φορά τον… χορό με 25 πόντους και τον ακολούθησε ο Σάι Γκίλτζους Αλεξάντερ με 22.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version