NBA

Συλλέκτης έδωσε 1.5 εκατομμύριο δολάρια για παπούτσια του Τζόρνταν

Ο Νικο Φιορέλα ξόδεψε 1.5 εκατομμύριο δολάρια για να αγοράσει σε δημοπρασία στο Λας Βέγκας, παπούτσια του Μάικλ Τζόρνταν. Τα οποία φορούσε σε ματς κόντρα στους Νάγκετς.

Πολλά χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Μάικλ Τζόρνταν μεσουρανούσε, όμως συνεχίζει να γοητεύει με ένα συλλέκτη να δαπανά 1.5 εκατομμύριο δολάρια για παπούτσια του.
Έσπασε την μπάνκα για τον Τζόρνταν
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Πολλά χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Μάικλ Τζόρνταν μεσουρανούσε, όμως συνεχίζει να γοητεύει με έναν συλλέκτη να δαπανά 1.5 εκατομμύριο δολάρια για παπούτσια του.

Ο άσος κυρίως των Σικάγο Μπουλς μπορεί να έχουν περάσει περίπου 20 χρόνια από τότε που έπαιζε, όμως συνεχίζει να «μαγνητίζει» το κοινό. Έτσι ένα συλλέκτης ξόδεψε για παπούτσια του Τζόρνταν 1,472 εκατ. δολάρια!.

Τα συγκεκριμένα (Nike Air Ships) ο «air» τα φορούσε στο πέμπτο παιχνίδι της καριέρας του με τους Μπουλς κόντρα στους Νάγκετς, στο NBA.

Σ’ αυτό το ματς σημείωσε 17 πόντους μάζεψε πέντε ριμπάουντ και μοίρασε και πέντε τελικές πάσες. Κάτοχος τους ήταν ο Τι Τζέι Λιούις, ο οποίος τα είχε πάρει στον τότε αγώνα όπου ήταν ball boy των Νάγκετς.

Ο Νικ Φιορέλα μπόρεσε να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης τους, μέσα από μία δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας. Έτσι έσπασε και ένα ρεκόρ.

Καθώς μέχρι στιγμής τα περισσότερα χρήματα που είχαν διατεθεί, ήταν τα 615.000 δολάρια για παπούτσια του Τζόρνταν που φορούσε σε ένα φιλικό στην Ιταλία το 1995.

Exit mobile version