ΜΠΑΣΚΕΤ

Νεκρός σε τροχαίο ο γιος πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ (pic)

Ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα και το οποίο έρχεται να στερήσει τη ζωή ενός νέου ανθρώπου που έχει να κάνει και με τον αθλητισμό.

Νεκρός σε τροχαίο ο γιος πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ (pic)
Νεκρός σε τροχαίο ο γιος πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ (pic)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μετά το σοκαριστικό τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε η γυναίκα του Νταντσένκο (χθες 14/1) σήμερα (Σάββατο 15/1) έγινε γνωστό ένας ακόμη θάνατος στην άσφαλτο. Συγκεκριμένα έγινε γνωστό ότι σκοτώθηκε στην Κύπρο ο 19χρονος Ευάγγελος Γιαννόπουλου σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Πέμπτη (13/1).

Ο εκλιπών ήταν γιος του Αλέξη Γιαννόπουλου, παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, που είχε φορέσει τις φανέλες τόσο των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Ολυμπιάδας Αιγάλεω.

Όπως έγινε γνωστό ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος ήταν συνοδηγός σε ΙΧ που οδηγούσε φίλος του, με το όχημα να ανατρέπεται  και να βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα.  Με κατάγματα, αλλά ζωντανός και εκτός κινδύνου ο οδηγός του οχήματος. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Ο Αλέξης Γιαννόπουλος, πατέρας του νεαρού που ήταν σμηνίτης, μέσω των social media είπε το «αντίο» τον γιο του με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Μερικές φορές αναρωτιέσαι γιατί ο Θεός σκέφτεται με αυτό τον τρόπο. Χάσαμε τον γιο μας σε δυστύχημα στις 13 του μηνός. Σμηνίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος ετών 19 παρών! Πόνος, πόνος, πόνος…», ήταν το σχετικό μήνυμα του Αλέξη Γιαννόπουλου.

 

Exit mobile version