ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Η απονομή στους Κυπελλούχους Ελλάδας – Παπανικολάου και Αγγελόπουλοι σήκωσαν το τρόπαιο μαζί

Βίντεο από την απονομή στον Κυπελλούχο Ελλάδας Ολυμπιακό μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 69-58.

Ολυμπιακός: Βίντεο από την απονομή στον Κυπελλούχο Ελλάδας, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 69-58. MVP ο Μουσταφά Φαλ
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ξέσπασμα χαράς για τους ερυθρόλευκους κατά την απονομή του τροπαίου για τον Κυπελλούχο Ελλάδας στο μπάσκετ για τη σεζόν 2023-24.  Λίγο νωρίτερα Ολυμπιακός είχε επικρατήσει του Παναθηναϊκού με 69-58 στα Δύο Αοράκια της Κρήτης.

Αρχικά με το που τελείωσε το παιχνίδι είχαμε ξέφρενους πανηγυρισμούς για παίκτες των Πειραιωτών και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος είχε και μια ζεστή αγκαλιά με τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Εν συνεχεία ερυθρόλευκοι πήγαν προς τις κερκίδες εκεί που βρίσκεται ο κόσμος τους ώστε να πανηγυρίσουν μαζί και φυσικά να αποθεωθούν.

Ακολούθησε η βράβευση του Μουσταφά Φαλ ως MVP του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και κατόπιν βεβαίως η απονομή του Κυπέλλου. Ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου μαζί τους διοικητικούς ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, σήκωσαν μαζί την κούπα που τους παρέδωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος.

Να αναφέρουμε οτι έγινε απονομή και στον φιναλίστ Παναθηναϊκό ενώ ο Ντίνος Μήτογλου παρέλαβε το βραβείο του πρώτου σκόρερ ολόκληρου του Final-8.

Ολυμπιακός: Δείτε παρακάτω την απονομή στους Κυπελλούχος για τη σεζόν 2023-24

Exit mobile version