Ολυμπιακός

Τι οδηγεί τα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ενίσχυση της ομάδας. Το sportime.gr έχει το ρεπορτάζ

Η αλήθεια είναι ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ και το επιτελείο του εδώ και καιρό αναζητούν στην αγορά πιθανές περιπτώσεις ενίσχυσης του ροστερ της ομάδας. Που είναι η είδηση; Ότι ουσιαστικά οι Πειραιώτες φουλάρουν πλέον για τα καλά προκειμένου να κάνουν τον Ολυμπιακό ακόμα ισχυρότερο.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος πόνταραν από το καλοκαίρι στο κεφάλαιο που ονομάζεται Ντέιβιντ Μπλατ. Του ανέθεσαν την αποστολή να ετοιμάσει μια ανταγωνιστική ομάδα συνδυαστικά με την επόμενη μέρα της ομάδας. Ιδανική επιλογή αν συνεκτιμήσουμε την προσωπικότητα και την ικανότητα του Μπλατ.

Η διοικητική ηγεσία του Ολυμπιακού βλέπει μια ομάδα να χτίζεται σε γερές βάσεις, πολύ περισσότερο από πλευράς νοοτροπίας που είναι το ζητούμενο. Στην Euroleague βρίσκεται μέσα στην διεκδίκηση του αβαντάζ έδρας παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Το σημαντικότερο; Ακόμα και στο σερί ηττών, άπαντες στον Οργανισμό παρέμειναν ήρεμοι και συνέχισαν να δουλεύουν μένοντας μακριά από θορύβους ή ψιθύρους. Πλέον έφτασε η ώρα να μιλήσουν οι Αγγελόπουλοι.

Έχουν κατανοήσει ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά αλλά σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση. Επίσης στον αγώνα με τον Χολαργό το πρόβλημα δεν ήταν μόνο η δύσκολη νίκη όσο το ότι ακόμα και σε αυτόν τον αγώνα ο κόουτς πήγε σε κλειστό rotation…

Ο κίνδυνος να…σκάσουν οι 7-8 παίκτες που τραβάνε το κουπί είναι μεγάλος και μέσα σε όλα αυτά πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι υπάρχουν παίκτες που παίζουν πρώτη φορά Euroleague, όπως ο ΛεΝτέι και ο Ουίλιαμς-Γκος που έχουν φυσιολογικά up και down στην απόδοση τους.

Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμοι να ενισχύσουν την προσπάθεια του Μπλατ και των παικτών του. Πιθανότατα όχι μόνο με γκαρντ αλλά και με παίκτη που θα συμπληρώσει την front line. Καθώς μάλιστα απομένει κάτι παραπάνω από ένας μήνας μέχρι το τέλος του δικαιώματος μεταγραφών στην Euroleague οι εξελίξεις δεν θα είναι και τόσο μακρινές.