ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Κουφός: Η προπόνηση με τα ερυθρόλευκα (pics)

Ο Κώστας Κουφός βρίσκεται στην Ελλάδα από το απόγευμα της Τρίτης και σήμερα (24/2) ήταν στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Κώστας Κουφός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στα ερυθρόλευκα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην media day για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ (25/2, 21:30), έκανε ειδική αναφορά στον Έλληνα ψηλό: «Ο Κώστας έχει μια...

Κώστας Κουφός- Ολυμπιακός
Κώστας Κουφός- Ολυμπιακός
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Κώστας Κουφός βρίσκεται στην Ελλάδα από το απόγευμα της Τρίτης και σήμερα (24/2) ήταν στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Κώστας Κουφός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στα ερυθρόλευκα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην media day για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ (25/2, 21:30), έκανε ειδική αναφορά στον Έλληνα ψηλό: «Ο Κώστας έχει μια δεδομένη ποιότητα και φήμη που τον συνοδεύει για το ταλέντο του, όμως είναι ένα χρόνο έξω. Πήραμε μία απόφαση που είναι προς όφελος και των δύο. Και του Κώστα ώστε να ξαναμπεί στο μπάσκετ, αλλά και για εμάς για να πάρουμε έναν παίκτη με την ποιότητα του.

Το πόσο γρήγορα θα μας δώσει λύσεις είναι κάτι αμφίβολο. Επειδή όμως πρόκειται για έναν Έλληνα παίκτη σε πολύ καλή ηλικία, δεν είναι κανένας βετεράνος, με αυτό το ταλέντο και τις δυνατότητες θα είναι μία καλή ευκαιρία για να δούμε αν μπορούμε να συνεχίσουμε και του χρόνου».

Exit mobile version