ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Οι… διακοπές των ξένων αθλητών του Ολυμπιακού (pics)

Το τελευταίο ρεπό, πριν τον… εγκλεισμό! Η τελευταία λέξη μπορεί να μοιάζει υπερβολική, όμως οι παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός κάπως έτσι θα αισθάνονται. Η αναχώρηση της αποστολής την Κυριακή (26/8) για το Μέτσοβο, σημαίνει πως τα… αστεία τελείωσαν. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ξεκινά και ακόμη και τα ρεπό θα είναι...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το τελευταίο ρεπό, πριν τον… εγκλεισμό! Η τελευταία λέξη μπορεί να μοιάζει υπερβολική, όμως οι παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός κάπως έτσι θα αισθάνονται.

Η αναχώρηση της αποστολής την Κυριακή (26/8) για το Μέτσοβο, σημαίνει πως τα… αστεία τελείωσαν. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ξεκινά και ακόμη και τα ρεπό θα είναι μακρινή απόλαυση. Ισως γι’ αυτό το λόγο ο Ντέιβιντ Μπλατ έδωσε μερικές ημέρες ξεκούρασης στους παίκτες του.

Και τουλάχιστον όσοι το… μαρτυρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του έδωσαν και κατάλαβε. Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος πήγε για μπάνιο στην παραλία του «Αστέρα» Βουλιαγμένης, όπου «ανέβασε» και τη σχετική φωτογραφία.

Οι Ζακ ΛεΝτέι και Αξέλ Τουπάν ήταν περισσότερο διαστήριοι. Πρώτα απόλαυσαν κάτι παγωμένο στον Πειραιά, με τον Γάλλο να φορά φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και να ακούει (δίχως να διασκεδάζει ιδιαίτερα) τον ήχο ενός ακορντεόν. Λίγο αργότερα, με το αυτοκίνητο, κατευθύνθηκαν προς την Γλυφάδα και λίγο αργότερα έφτασαν (και αυτοί) στον «Αστέρα».

Οι αριθμοί στις φανέλες του Ολυμπιακού (pic)

Exit mobile version