ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Χωρίς Χάρισον και Παπανικολάου

Ο Ολυμπιακός αυτή την ώρα αντιμετωπίζει το Μεσολόγγι σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο του Monday Game Against COVID-19 και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει στη διάθεσή του τον Άαρον Χάρισον και τον Κώστα Παπανικολάου.  Ο Ολυμπιακός σε ακόμη μια Δευτέρα που είναι αφιερωμένη στη μάχη κατά του κορονοϊού αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ το Μεσολόγγι. Εκτός είναι...

Ολυμπιακός Οριστικά χωρίς τον Άαρον Χάρισον θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Πόλη για τον αγώνα με την Εφές. Ο Αμερικανός έχει πρόβλημα στους ραχιαίους
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός αυτή την ώρα αντιμετωπίζει το Μεσολόγγι σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο του Monday Game Against COVID-19 και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει στη διάθεσή του τον Άαρον Χάρισον και τον Κώστα Παπανικολάου. 

Ο Ολυμπιακός σε ακόμη μια Δευτέρα που είναι αφιερωμένη στη μάχη κατά του κορονοϊού αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ το Μεσολόγγι. Εκτός είναι ο Άαρον Χάρισον, ο οποίος έχει υποστεί μυϊκό σπασμό στους ραχιαίους και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Επίσης εκτός είναι ο Κώστας Παπανικολάου, ενώ κανονικά στο παρκέ βρίσκονται οι Σλούκας, Σπανούλης και Πρίντεζης που δεν είχαν αγωνιστεί στο προηγούμενο ματς με Λάρισα.

Exit mobile version