ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Δικός του ο Ζαν Σαρλ (vid)

Ο Γάλλος πήρε πλέον προβάδισμα έναντι του Όγκουστιν Ρούμπιτ κι αναμένεται να υπογράψει και να φορέσει τα «ερυθρόλευκα». Θετικά τα πράγματα με τον Βεζένκοφ

Ζαν Σαλρ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Λιβιό Ζαν Σαρλ προβάρει τα «ερυθρόλευκα» κι εκτός σοβαρού απροόπτου, θα υπογράψει άμεσα στον Ολυμπιακό.

Ο Ζαν Σαρλ που ολοκλήρωσε τη σεζόν 2019-2020 στην Βιλερμπάν και έκανε πολύ καλή χρονιά, πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι του Όγκουστιν Ρούμπιτ, ο οποίος ενημερώθηκε από τη διοίκηση ότι δεν θα συνεχίσει να φοράει τα «ερυθρόλευκα». Και δεν αποκλείεται να είναι εκείνος που θα «κλείσει» την front line του Ολυμπιακού, όπου υπάρχουν ακόμα ο Οκτάβιους Έλις, ο Χασάν Μάρτιν και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο 26χρονος Γάλλος, όταν έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα προοριζόταν ως «τριάρι». Στη συνέχεια πέρασε στο «4» ενώ τη σεζόν 2019-2020 την… έβγαλε καθαρά στο «4-5» στην Βιλερμπάν. Το πιο σημαντικό ήταν ότι δεν φοβάται πλέον να σουτάρει έξω από τα 6.75 μέτρα (είχε 15/48 στην Euroleague) ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι με ύψος 2,06 μέτρα και άνοιγμα χεριών στα 2,17 μέτρα μπορεί να παίξει το ρόλο του αθλητικού ψηλού.

Δείτε εδώ τα highlights του:

Αν τελικά τελειώσει με τον Ολυμπιακό, τότε θα προορίζεται στο «4» και υπό προϋποθέσεις στο «5».

Απομένει πλέον (πέρα φυσικά από το θέμα του Σλούκα) και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ προκειμένου να κλείσει μια ακόμα θέση στο ρόστερ. Όπως έχει γίνει γνωστό η πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Βεζένκοφ κυλάει σε πολύ θετικό πνεύμα και είναι πολύ πιθανό σύντομα να «κλείσει» το θέμα (άρα κλείνει τους ψηλούς με Βεζένκοφ και Λιβιο).

Ο παίκτης θα καλύψει τις θέσεις 4 και 3 όπως ακριβώς και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του και φυσικά το… πασπαρτού Κώστας Παπανικολάου.

Μέσα στην εβδομάδα, εξάλλου, αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις. Θα είναι ο Άαρον Χάρισον; Ο Τσαρλς Τζένκινς; Θα είναι η ανανέωση με τον Βασίλη Σπανούλη; Πάντως υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που έχουν «κλείσει» και στον Πειραιά είναι πανέτοιμοι να αρχίσουν τις ανακοινώσεις.

Exit mobile version