ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε κανονικά ο Έισι και πάει Μιλάνο

Ο Κούινσι ΄Εισι ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις τελευταίες ημέρες ωστόσο σήμερα επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις.

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε κανονικά ο Έισι και πάει Μιλάνο
Ολυμπιακός: Προπονήθηκε κανονικά ο Έισι και πάει Μιλάνο
Συντάκτης: Ευαγγελία Κουτσιανούδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει αύριο για το Μιλάνο προκειμένου να αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο την Πέμπτη 23/11 για την 12η αγωνιστική της EuroLeague.

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη χρονιά και βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 8-3 ωστόσο έχει δύο συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας.

Ο αγώνας αναμένεται να είναι δύσκολος για τους «Ερυθρόλευκους» οι οποίοι θέλουν να διορθώσουν το άσχημο κλίμα μετά την κακή ήττα από τον Παναθηναϊκό για την Basket League.

Την προσπάθεια της ομάδας θα ενισχύσει από τι φαίνεται και ο νεοαποκτηθής Κούινσι Έισι. Ο Έισι ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες μέρες από γαστρεντερίτιδα και είχε μείνει εκτός του αγώνα με τον Παναθηναικό. Προπονήθηκε κανονικά όμως σήμερα και αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ματς και θα πάρει τη θέση του Μιχάλη Λούντζη στη 12αδα ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα.

Ο Έισι έχει ήδη πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην EuroLeague στον αγώνας της προηγούμενης εβδομάδας όπου ο Ολυμπιακός «σκόρπισε» τη Μακάμπι με 90-73.

Από την πλευρά της η Αρμάνι Μιλάνο θα έχει στη διάθεσή της τον Μάλκολμ Ντιλέινι ο οποίος επανήλθε στις προπονήσεις μετά από 1 μήνα εκτός αγωνιστική δράσης λόγω θλάσης.


 

 

Exit mobile version