Παναθηναϊκός- Μπρέι

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Προμηθέα, ωστόσο ο Όντεντ Κάτας βρήκε έναν λόγο για να χαμογελάει.  Ο Παναθηναϊκός είχε αρχίσει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος δεν είναι έτοιμος (ιατρικά) να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Τα ευχάριστα νέα για τον Κάτας ήρθαν από τα αποτελέσματα της...

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Προμηθέα, ωστόσο ο Όντεντ Κάτας βρήκε έναν λόγο για να χαμογελάει. 

Ο Παναθηναϊκός είχε αρχίσει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος δεν είναι έτοιμος (ιατρικά) να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Τα ευχάριστα νέα για τον Κάτας ήρθαν από τα αποτελέσματα της εξέτασης του Τι Τζέι Μπρέι.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης ήταν πολύ καλά και φαίνεται πως είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στη δράση. Μάλιστα ήρθε την κατάλληλη στιγμή που οι «πράσινοι» είχαν βγει στην αγορά για να βρουν τον αντικαταστάτη του Νέντοβιτς.

Ο Μπρέι αναμένεται να είναι στη διάθεση του Κάτας αν είναι καλές οι εξετάσεις της Δευτέρας (10/5) και θα ξαναμπεί σε πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Όσο για την επιστροφή στα παρκέ, αυτή αναμένεται να γίνει μετά τον πρώτο γύρο των πλέι οφ και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Ιωνικό.

Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται να κάνει κάποια αλλαγή στο ρόστερ του γιατί ο Αμερικανός είναι δηλωμένος στη λίστα της ομάδας στον ΕΣΑΚΕ.