ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός – Ούνικς Καζάν: To κανάλι της αναμέτρησης – Ποιος περιγράφει

O Παναθηναϊκός με στόχο την τρίτη του νίκη θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Ούνικς Καζάν στις 21:00. Σε ένα παιχνίδι που θα καλύψει τηλεοπτικά το Novasports Prime.

Ο Παναθηναϊκός στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Euroleague, θα φιλοξενήσει την Ούνικς Καζάν στο ΟΑΚΑ.
Ο Παναθηναϊκός αναζητά την νίκη
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παναθηναϊκός στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Euroleague, θα φιλοξενήσει την Ούνικς Καζάν στο ΟΑΚΑ.

Οι «Πράσινοι» την προηγούμενη εβδομάδα υπέστησαν συντριβή από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι με σκορ 81-48.

Όμως έβγαλαν αντίδραση μετά από λίγες μέρες στην Basket League, στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην Θεσσαλονίκη, τον οποίο κέρδισαν με μία μεστή εμφάνιση. ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός 64-81: Αντέδρασε και το έκανε εύκολο, όπως έγραψε σχετικά το Sportime για τον αγώνα.

Πλέον όμως έχει μπροστά του την Ούνικς Καζάν, της οποίας τεχνικός ήταν μέχρι πέρσι ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο σύλλογος από την Ρωσία μέχρι στιγμής έχει σημειώσει τρεις νίκες σε οχτώ αναμετρήσεις. Δηλαδή μία παραπάνω από τον Παναθηναϊκό.

Πάντως μακριά από το Καζάν σε τρεις αγώνες δεν έχει πάρει ακόμα κάποια νίκη. Οπότε ο Παναθηναϊκός θέλει να την καταβάλει και αυτός. Μάλιστα ο Δημήτρης Πρίφτης στις δηλώσεις του είπε πως δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί και ότι η επικράτηση είναι αναγκαία.

Το ματς Παναθηναϊκός – Ούνικς Καζάν είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21:00. Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα.

Exit mobile version